Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια

Αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια

Μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας για την πολύκροτη υπόθεση, αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Μετά από 18 μήνες εγκλεισμού στις φυλακές του Κορυδαλλού η 37χρονη αφέθηκε ελεύθερη και βρέθηκε στην αγκαλιά των δικών της, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση μπροστά στις κάμερες.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας σημείωσε πως «για έναν άνθρωπο, όταν παραμένει 18 μήνες στη φυλακή είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά όταν αυτός ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή τόσο η συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά πρωτίστως η κόρη της έλεγε από την αρχή ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση».

Νιώθει δικαιωμένη

Παράλληλα ο κ. Λύτρας δήλωσε ότι «Μακάρι να έχει αυτή η οικογένεια ένα καινούργιο ξεκίνημα, μία καινούργια αρχή, το παιδί θέλει πολύ μεγάλη βοήθεια στην παρούσα φάση, πρέπει να συνεχίσει το σχολείο στο συγκεκριμένο μέρος που κατοικεί με τη θεία, η μητέρα θα πηγαίνει να το βλέπει και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα φτιάξουν».

«Σίγουρα αισθάνεται δικαιωμένη την πίστεψαν πραγματικά, σκύψανε πάνω της και πάνω σε αυτό το παιδί που έλεγε την αλήθεια», σημείωσε για την μητέρα, ενώ για το θέμα της επιμέλειας εξήγησε: «Η μητέρα έχασε την επιμέλεια λόγω του εγκλεισμού. Είναι διαδικαστικό το θέμα για να πάρει ξανά την επιμέλεια».

Κλείνοντας ο Απόστολος Λύτρας σημείωσε ότι «το παιδί ήταν πάρα πολύ χαρούμενο, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή της στη μητέρα της (σ.σ. για την αποφυλάκισή της)».

Η μητέρα της 12χρονης πλέον θα βρεθεί δίπλα στα παιδιά της, ενώ όπως σημείωσε και ο κύριος Λύτρας, θα επισκέπτεται την 12χρονη εκεί που μένει με την θεία της και συνεχίζει να φοιτά σε σχολείο της περιοχής.

Να σημειώσουμε πως η 37χρονη αθωώθηκε για όλες τις κατηγορίες πριν της εκβίασης, για την οποία το δικαστήριο της επέβαλλε ποινή 20 μηνών, ωστόσο εφόσον είχε ήδη εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινής της βρέθηκε εκτός φυλακής.

Σε ό,τι αφορά τα ελαφρυντικά, το δικαστήριο τα απέρριψε για την μητέρα της 12χρονης, αποδεχόμενο πλήρως την εισαγγελική πρόταση, που ζητούσε να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά, με την εισαγγελέα να υπογραμμίζει ότι η 37χρονη έχει επιδείξει σοβαρή παραμέληση στο 12χρονο παιδί της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας