Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΈφεση για την απαλλαγή της μητέρας της 12χρονης άσκησε η Εισαγγελίας για...

Έφεση για την απαλλαγή της μητέρας της 12χρονης άσκησε η Εισαγγελίας για την κατηγορία της μαστροπείας

Με την έφεσή της η Εισαγγελία διαφωνεί με την αθώωση της μητέρας για το αδίκημα της μαστροπείας

Έφεση κατά της αθώωσης της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό άσκησε η Εισαγγελία Εφετών για μία από τις δύο κακουργηματικές πράξεις που την βάρυναν, φέρνοντας την 37χρονη γυναίκα ξανά αντιμέτωπη με την κατηγορία της μαστροπείας.

Με την έφεσή της η Εισαγγελία διαφωνεί με την αθώωση της μητέρας για το αδίκημα της μαστροπείας την οποία υπερψήφισαν οι τέσσερις ένορκοι, θεωρώντας πως δεν αξιολογήθηκαν επαρκώς τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας. Η έφεση δεν αφορά την αθώωση της μητέρας από την πορνογραφία για την οποία η αθώωσή της ήταν ομόφωνη.

Να σημειωθεί ότι το ΜΟΔ καταδίκασε σε ισόβια και 27 χρόνια από τα οποία εκτιτέα τα 20, το βασικό κατηγορούμενο, σε κάθειρξη 18 ετών τον αποκαλούμενο “Μιχάλη” οι οποίοι οδηγήθηκαν στη φυλακή ενώ  σε ποινές από 13 μήνες έως 7 χρόνια τους υπόλοιπους κατηγορούμενους για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο ή παιδική πορνογραφία, τους οποίους όμως άφησε ελεύθερους με αναστολή έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Υπενθυμίζεται πως η αθώωση της μητέρας της 12χρονης για το συγκεκριμένο αδίκημα ήταν οριακή (4-3) με τις ψήφους των τεσσάρων ενόρκων. Αντίθετα, η αθώωση της μητέρας για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων ήταν ομόφωνη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας