Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΤρίπολη: Συγκινητική η υποδοχή της Ολυμπιακής φλόγας

Τρίπολη: Συγκινητική η υποδοχή της Ολυμπιακής φλόγας

Λαμπαδηδρόμος ήταν ο διεθνούς φήμης εικαστικός Νίκος Φλώρος και ο αθλητής δισκοβολίας που έχει λάβει διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο Νίκος Λυμπερόπουλος

Μηνύματα ειρήνης έστειλαν οι Αρκάδες με την υποδοχή της Ολυμπιακής φλόγας στην Τρίπολη. Η φλόγα έφτασε στην Αρκαδική πρωτεύουσα λίγο πριν τις 2.00 το μεσημέρι και παρέμεινε για 45 λεπτά όσο χρειάστηκε για να ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις υποδοχής που διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης.

Με την αφή της φλόγας σε βωμό κάτω από το αγέρωχο βλέμμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, έγινε ανάκρουση του Ολυμπιακού ύμνου, και των εθνικών ύμνων της Γαλλίας και της Ελλάδας. Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Καπράλος και η εκπρόσωπος της επιτροπής διοργάνωσης κ. Μπρουέζ ευχαρίστησαν τους Αρκάδες για τη θερμή υποδοχή και εξέφρασαν τη συγκίνησή τους.

Λαμπαδηδρόμος ήταν ο διεθνούς φήμης εικαστικός Νίκος Φλώρος και ο αθλητής δισκοβολίας που έχει λάβει διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο Νίκος Λυμπερόπουλος. Μετά τις Μυκήνες και τη Νεμέα, η φλόγα των 33ων Ολυμπιακών αγώνων, ολοκληρώνει την διέλευση της από την Πελοπόννησο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας