Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΤι καταγγέλλουν μητέρες για τους «νταήδες» στην Πέλλα

Τι καταγγέλλουν μητέρες για τους «νταήδες» στην Πέλλα

«Έσβησαν τσιγάρο στον γιο μου, παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα»

Μετά τις καταγγελίες για bullying από ομάδα μαθητών στην Πέλλα σε συμμαθητές τους, η τοπική κοινωνία παραμένει ανήσυχη.

Σε μία από τις επιθέσεις της η εν λόγω ομάδα έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό 14χρονου στα τέλη Απριλίου. Η μητέρα του παιδιού μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε πως ο αρχηγός της συμμορίας δεν λογαριάζει τίποτα, παραβιάζοντας συστηματικά τα ασφαλιστικά μέτρα που του απαγορεύουν να πλησιάζει τον 14χρονο.

«Το παιδί μου φοβάται να πάει στο σχολείο. Τον χτύπησαν, πήγαν να τον πνίξουν. Το παιδί πήγε στη διεύθυνση του σχολείου, αλλά αντιμετώπισε μια αδιαφορία. Τώρα παρακολουθείται από ειδικό, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», είπε.

«Στην αρχή το σχολείο δεν μας είχε πει τίποτα. ”Γιατί να το πω, μαμά, αφού δεν κάνουν τίποτα;”, μου έλεγε το παιδί» ενώ για τον «νταή» είπε: «Παραβιάζει τα μέτρα ασφαλείας και πάει κοντά στο παιδί. Στην αρχή τον ρώτησα μήπως έκανε κάτι και τον πειράζουν και μου είπε όχι. ”Προσπαθούσα να τους αποφύγω. Εκείνοι ήταν πέντε και εγώ μόνος μου”», συμπλήρωσε.

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα ενός κοριτσιού, που επίσης βρέθηκε στο στόχαστρο της συμμορίας.

«Η παρέα των πέντε αυτών νταήδων πείραξαν και το δικό μου το παιδί. Καθόταν στο προαύλιο και πήγε ο αρχηγός και της είπε “φύγε από εδώ γιατί θέλω να καπνίσω”, η κόρη μου του είπε να πάει πιο πέρα και τότε εκείνος άρχισε να την απειλεί. Το παιδί πήγε στη διεύθυνση, τον κάλεσαν στο γραφείο, αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει. Πήγαμε στο τμήμα, αλλά αυτοί είναι μαθημένοι να μπαινοβγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα», είπε η μητέρα της κοπέλας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Star, υπάρχει και τρίτο περιστατικό, όπου η ίδια συμμορία επιτέθηκε και χτύπησε ένα παιδί κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Κέρκυρα.

Τα μέλη της συμμορίας είναι τόσο ανεξέλεγκτα, που όπως είπε στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας του πρώτου παιδιού, κ. Ξυλουργίδης, έχουν το θράσος να τηλεφωνούν και να απειλούν, ακόμα και τον ίδιο, με τα παιδιά και τους γονείς να αισθάνονται αβοήθητοι.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας