Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Εμβόλιμη αγωνιστική με τις καλύτερες αποδόσεις

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Εμβόλιμη αγωνιστική με τις καλύτερες αποδόσεις

Διπλή αγωνιστική γίνεται αυτή την εβδομάδα στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πριν από τη διακοπή τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η εμβόλιμη αγωνιστική σε Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία περιλαμβάνει πολλά δυνατά παιχνίδια από σήμερα έως την Πέμπτη.

Η 12η αγωνιστική της Super League αρχίζει σήμερα με τον αγώνα Άρης-Λαμία (20:00). Αύριο διεξάγονται τα παιχνίδια Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (17:00), Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (18:00), ΑΕΚ-ΟΦΗ (20:00) και Λεβαδειακός-Ολυμπιακός (20:00) και την Πέμπτη οι αναμετρήσεις Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00) και Ιωνικός-ΠΑΟΚ (21:30).

Η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στην OPAP Arena

Η Super League παίζει μπάλα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ο αγώνας της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στην OPAP Arena έχει τις πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν στη Serie A τα παιχνίδια Νάπολι-Έμπολι, Κρεμονέζε-Μίλαν, Ίντερ-Μπολόνια και Βερόνα-Γιουβέντους, στην Bundesliga τα ματς Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ, Μπάγερν-Βέρντερ Βρέμης, Λειψία-Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Χοφενχάιμ και στη La Liga οι αγώνες Οσασούνα-Μπαρτσελόνα, Μαγιόρκα-Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια-Μπέτις και Ρεάλ Μαδρίτης-Κάντιθ.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα.

Οι αγώνες Νάπολι-Έμπολι (σήμερα, 19:30), Μπάγερν-Βέρντερ Βρέμης (σήμερα, 21:30), Ίντερ-Μπολόνια (αύριο, 21:45), Βαλένθια-Μπέτις (Πέμπτη, 21:00) και Ρεάλ Μαδρίτης-Κάντιθ (Πέμπτη, 22:30) έχουν τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι με σούπερ αποδόσεις

Στην Αγγλία γίνεται η φάση των «32» του League Cup. Ξεχωρίζει το αυριανό ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι (22:00) με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται για όλα τα παιχνίδια.

Ανάμεσα στις επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα είναι και αυτές για τον νικητή των κόρνερ, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, τη διπλή ευκαιρία & Goal/No Goal, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας