Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑπόστολος Λύτρας: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του...

Απόστολος Λύτρας: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Το αδίκημα που σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα Φλωρίδη τιμωρείται με ποινή κάθειρξης 5 έως 20 ετών.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους φαίνεται πως μένει ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως του απαγορεύτηκε να πλησιάσει την σύζυγο του.

Σε βάρος του γνωστού ποινικολόγου είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη βλάβη σε βάρος της συζύγου του, αδίκημα που σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα Φλωρίδη τιμωρείται με ποινή κάθειρξης 5 έως 20 ετών.

Μετά την απολογία του σε δηλώσεις του ο ποινικολόγος είπε:

«Ομολόγησα την πράξη μου, πραγματικά ζητάω συγγνώμη γι’ αυτό το οποίο συνέβη στην σύζυγό μου, την οποία πραγματικά υπεραγαπάω και από τις τρεις κόρες μου».

«Δυστυχώς βρέθηκα σε μία κατάσταση που έγινε αυτό το περιστατικό και εγώ ακόμα δεν μπορώ να δώσω εξηγήσεις. Δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου βίαιος, θα κοιτάξω να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια γιατί πραγματικά το λέω, έχω χτίσει μία καριέρα και μία οικογένεια με πάρα πολύ κόπο και από εμένα και από τη σύζυγό μου. Θα αναζητήσω τις ψυχολογικές αιτίες του περιστατικού, δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου».

«Να μην βρεθεί κανείς άνθρωπος σε αυτή την κατάσταση. Ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσμο. Πρωτίστως από τη Σοφία και τις κόρες μου», είπε, στη συνέχεια, ο Απόστολος Λύτρας στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας