Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕΥΔΑΠ: Δείπνο εργασίας με Περιφερειάρχη και Δημάρχους για την Ανατολική Αττική

ΕΥΔΑΠ: Δείπνο εργασίας με Περιφερειάρχη και Δημάρχους για την Ανατολική Αττική

Η πορεία των έργων κατασκευής δικτύου αποχέτευσης στην Ανατολική Αττική αποτέλεσε το βασικό θέμα συζήτησης στο δείπνο εργασίας που παρέθεσε η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ στους δημάρχους της περιοχής, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022.

Την ΕΥΔΑΠ εκπροσώπησαν ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Αναστάσιος Τόσιος, η Γενική Διευθύντρια Μεγάλων Έργων, Γεωργία Στεφανάκου, καθώς και στελέχη της Εταιρείας.

Το δείπνο εργασίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γεώργιος Πατούλης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Μανώλης Γραφάκος και οι Δήμαρχοι των Δήμων της Βορειοανατολικής Αττικής: Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, Γεώργιος Γιασημάκης, Αθανάσιος Ζούτσος, Δήμητρα Κεχαγιά, Δημήτριος Κιούσης, Δημήτριος Μάρκου, Ευάγγελος Μπουρνούς, Στέργιος Τσίρκας και Πέτρος Φιλίππου.

Ο κ. Τόσιος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, προσθέτοντας ότι η συνάντηση αποτελεί το επιστέγασμα της δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ Αυτοδιοικητικών Φορέων και ΕΥΔΑΠ, για την ωφέλεια της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Αττικής. Επανέλαβε ότι στόχος της ΕΥΔΑΠ είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, συμβαδίζοντας με τα υψηλότερα πρότυπα περιβαλλοντικής προστασίας και εγγυήθηκε ότι η εταιρεία θα ολοκληρώσει, με τρόπο που να ικανοποιεί όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, το μεγαλύτερο εν εξελίξει έργο στην Ανατολική Αττική.

Οι Δήμαρχοι ευχαρίστησαν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για τη μέχρι τώρα συνεργασία και αναφέρθηκαν, ιδιαιτέρως, στην εποικοδομητική και αγαστή σχέση που έχουν με τη διοίκηση και τα στελέχη της ΕΥΔΑΠ. Συζήτησαν τις δυνατότητες περαιτέρω βελτίωσης και επίσπευσης των διαδικασιών ώστε να εξελίσσονται τα έργα με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Οι παρευρισκόμενοι δεσμεύτηκαν ότι θα εργαστούν προς την ίδια κατεύθυνση με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για την αναβάθμιση της Βορειοανατολικής Αττικής.

Η ΕΥΔΑΠ έχει αναλάβει την κατασκευή 1.300 χλμ. αγωγών αποχέτευσης και τρία Κέντρα Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ), συνολικού προϋπολογισμού 800 εκατ. ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας