«Τουρισμός για όλους»: Νέα κλήρωση τέλος Σεπτεμβρίου

Στο σύστημα, ως την ημερομηνία λήξης της σχετικής προθεσμίας, έχουν καταχωρηθεί συνολικά 1,2 εκατομμύρια αιτήσεις.

Τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για διακοπές.

Αυτό δήλωσε (ΕΡΤ) η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, αναφερόμενη στο πρόγραμμα και την εξαγγελία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για διπλασιασμό των δικαιούχων. Να επισημάνουμε πως η νέα κλήρωση θ’ αφορά όσους έχουν κάνει ήδη αίτηση και οι οποίοι/ες είναι 1,2 εκατομμύρια.

Μάλιστα, η υφυπουργός, επεσήμανε ότι χθες έγινε η κλήρωση για τους 200.000 πρώτους δικαιούχους του προγράμματος όπως και η ανάρτηση των πινάκων με τους κληρωθέντες. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα πιστωθούν και τα λεφτά στους δικαιούχους, ενώ θα υπάρξουν και αναλυτικές οδηγίες

Υπενθυμίζεται ότι το βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η ατομική επιδότηση των 150 ευρώ που εξαργυρώνεται σε όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα της χώρας, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More