Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΤρία χρόνια gov.gr: Η ατάκα της χρονιάς από τον Πάνο Αλεξανδρή!

Τρία χρόνια gov.gr: Η ατάκα της χρονιάς από τον Πάνο Αλεξανδρή!

Ο γενικός γραμματέας Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Πάνος Αλεξανδρής, έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης για τα 3 χρόνια gov.gr στο Μέγαρο Μουσικής, με απίθανη χιουμοριστική ατάκα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

«Όταν με ρώτησαν τι έχω να κάνω το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου, ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, η πρώτη μου σκέψη ήταν: αμάν! μετά το άυλο διαζύγιο, εκεί στο gov.gr έφτιαξαν και την άυλη σχέση!», ανέφερε με χιούμορ ο Πάνος Αλεξανδρής, «σπάζοντας τον πάγο» με τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, πριν προχωρήσει ασφαλώς σε μια… σοβαρή ανάλυση του σπουδαίου έργου που πραγματοποιεί το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Επίσης, σε επακόλουθη ερώτηση της συντονίστριας της ομιλίας για το αν υπάρχει σχεδιασμός να ενσωματωθούν στο gov.gr και συστήματα τεχνητής νοημοσύνης, ο Πάνος Αλεξανδρής σχολίασε επίσης χιουμοριστικά ότι «καλό θα ήταν πρώτα να ασχοληθούμε με το δεύτερο σκέλος, αυτό της απλής νοημοσύνης, η οποία δυστυχώς δεν είναι πάντα αυτονόητη!»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Εύα Καντηλάρη
Εύα Καντηλάρη
Η Εύα Καντηλάρη είναι δημοσιογράφος με σπουδές στην Πολιτική Επιστήμη και την Ιστορία και μεταπτυχιακό τίτλο στην Πολιτιστική Διαχείριση, την Επικοινωνία και τα ΜΜΕ.