Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΤρία χρόνια gov.gr: Σημαντική ανακοίνωση και... επικό αστείο Πλεύρη

Τρία χρόνια gov.gr: Σημαντική ανακοίνωση και… επικό αστείο Πλεύρη

Ο ψηφιακός σύμβουλος Υγείας έρχεται να διευκολύνει τη ζωή των πολιτών, ωστόσο ο υπουργός Θάνος Πλεύρης ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα 3 χρόνια gov.gr ότι… δεν θα μας χαλάσει και την Τσικνοπέμπτη!

Όταν η γενική γραμματείας Δημόσιας Υγείας, Ειρήνη Απιδάκη, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα τρία χρόνια gov.gr στο Μέγαρο Μουσικής ότι σύντομα θα έρθει ο ψηφιακός σύμβουλος Υγείας, ο οποίος θα βοηθά τους πολίτες να γνωρίζουν την κατάσταση της υγείας τους και παράλληλα θα τους δίνει συμβουλές για θέματα όπως η διατροφή τους και τι εξετάσεις πρέπει να κάνουν, ο αρμόδιος υπουργός Θάνος Πλεύρης, ο οποίος συμμετείχε στο πάνελ, σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση.

«Εγώ έχω θέσει αίτημα ο ψηφιακός σύμβουλος Υγείας να απενεργοποιείται στις γιορτές και την Τσικνοπέμπτη, ώστε να μπορούμε να λειτουργήσουμε ελεύθερα χωρίς να μας αγχώνει», ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος είναι αλήθεια δεν μας… έχει συνηθίσει σε τέτοια χιουμοριστικά σχόλια, με την αίθουσα να τραντάζεται από τα γέλια των παρευρισκόμενων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Εύα Καντηλάρη
Εύα Καντηλάρη
Η Εύα Καντηλάρη είναι δημοσιογράφος με σπουδές στην Πολιτική Επιστήμη και την Ιστορία και μεταπτυχιακό τίτλο στην Πολιτιστική Διαχείριση, την Επικοινωνία και τα ΜΜΕ.