Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα«Ομαδικότητα και χαρακτήρα με Σλόβαν» περιμένει ο Κορμπεράν

«Ομαδικότητα και χαρακτήρα με Σλόβαν» περιμένει ο Κορμπεράν

Με τη «σκιά» του αποκλεισμού από το Champions League να «βαραίνει» πάνω από το «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και τον Κάρλος Κορμπεράν στην άκρη του πάγκου θα υποδεχτεί -για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League- ο Ολυμπιακός αύριο (4/8, 22:00 Cosmote sport 1) τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Σήμερα, ο νέος «ερυθρόλευκος» τεχνικός χαρακτήρισε το παιχνίδι «το πιο σημαντικό για εμάς». Ενώ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός «θα πρέπει να τα κάνει όλα διαφορετικά» συγκριτικά με τον «εφιάλτη» απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα.

Συγκεκριμένα ο Κορμπεράν, ανέφερε: «Όπως είπα πριν, το συναισθηματικό και το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Νομίζω πως αυτό που πρέπει να δείξουμε αύριο είναι ομαδικότητα.

Να είμαστε ενωμένοι και μαζί με τους φανταστικούς μας φιλάθλους μας να τα καταφέρουμε. Είναι σημαντικό να δείξουμε πως έχουμε χαρακτήρα, πως είμαστε εδώ και να κατακτήσουμε τον στόχο μας. Φυσικά έχουμε δύο παιχνίδια για αυτό. Όμως αύριο είναι το πιο σημαντικό για εμάς».

Αναφορικά με την 11άδα και ενδεχόμενες αλλαγές στη λίστα: «Θα κάνουμε δύο αλλαγές στη λίστα της UEFA. Μετά τις δοκιμές έχω καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα για το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε ακόμη μία προπόνηση και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθούν οι αλλαγές».

Για τους παέκτες που ήταν εκτός πλάνου: «Δεν ξέρω, δουλεύω με την ομάδα αυτές τις δύο μέρες. Θα αποφασίσω με τα δικά μου κριτήρια. Θα πάρω τις δικές μου αποφάσεις σχετικά με τους παίκτες. Όλοι οι παίκτες που θα βρεθούν στη λίστα προπονούνται με την ομάδα».

Παπασταθόπουλος: «Αυτό που συνέβη ήταν ντροπιαστικό και δεν θα συμβεί ξανά ποτέ»

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού αναγνώρισε ότι στην προηγούμενη αναμέτρηση η ομάδα του δεν ήταν ο… εαυτός της. Τονίζοντας ότι αύριο πρέπει, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, να τα κάνουν όλα διαφορετικά.

«Θα πρέπει να τα κάνει όλα διαφορετικά ο Ολυμπιακός. Αυτό που είδαμε δεν ήταν Ολυμπιακός σε αυτά τα 2 παιχνίδια. Αισθανόμαστε πολύ άσχημα. Το 2ο παιχνίδι ήταν ντροπιαστικό. Είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε στον κόσμο πως αυτό ήταν μία μικρή παρένθεση που δεν πρέπει να συμβεί ξανά».

Για τον νέο προπονητή: «Σίγουρα ο χρόνος δεν είναι πολύς για όποιον άνθρωπο έχει έρθει. Από την πρώτη στιγμή έδειξε ο προπονητής το τι θέλει. Πιστεύω πως αύριο θα είμαστε καλύτεροι και θα δείξουμε κάποια από αυτά τα πράγματα.

Σίγουρα υπάρχουν κάποια που είναι διαφορετικά και αυτό είναι πολύ λογικό χωρίς να θέλω να πω για καλύτερο ή χειρότερο. Είναι κάποια νέα στοιχεία για το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να βοηθήσουμε τον προπονητή να περάσουμε στην επόμενη φάση πιο γρήγορα», τόνισε.

Όσο για τους φιλάθλους: «Να περιμένουν έναν Ολυμπιακό που να μπει στο γήπεδο πεινασμένος για τη νίκη. Προσωπικά εμείς οι παίκτες ξέχωρα από αυτά που δείχνουμε με τον προπονητή και δουλεύουμε θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο πως αυτό που συνέβη ήταν ντροπιαστικό και δεν θα συμβεί ξανά ποτέ. Αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ αλλά δεν θέλουμε να το ζήσουμε ξανά.

Πιστεύω πως καθοριστικό θα είναι το πως θα μπούμε εμείς στο γήπεδο. Την υπομονή που θα έχουμε στο αμυντικό και στο επιθετικό. Να έχουμε σωστές αντιδράσεις στον αγώνα. Εάν το κάνουμε αυτό με βάση αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μας θα έχουμε πολύ καλή νύχτα και πολύ καλό αποτέλεσμα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας