Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαStoiximan Super League: Δεν «Χ»άρηκε κανείς στον Βόλο

Stoiximan Super League: Δεν «Χ»άρηκε κανείς στον Βόλο

Χωρίς νικήτρια ομάδα ολοκληρώθηκε η αποψινή (24/2) αναμέτρηση του Βόλου με τη Λαμία, με την οποία «άνοιξε την αυλαία» της 24ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Stoiximan Super League. Αμφότερες πέτυχαν από ένα γκολ και πρόσθεσαν στο ενερηγτικό τους από έναν πόντο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τσιλούλη στο 38′ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κούτσια στο 85′, ενώ τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίχτες γιατί αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) ο Άλχο (90’+9′).

Πλέον, ο Βόλος μετράει 36 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Άρη που θα υποδεχθεί (26/2, 19:30) τον Ατρόμητο. Η Λαμία πήγε στους 13 βαθμούς αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση, την οποία μοιράζεται με τον Λεβαδειακό που θα φιλοξενήσει (26/2, 16:00) τον Παναιτωλικό.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (46′ Τάχατος), Τσοκάνης (71′ Μεθκίδα), Γκάγκι, Ντέλετιτς (77′ Καρτάλης), Πιρές (46′ Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος (89′ Κάτσε), Κούτσιας

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης, Ασκόφσκι (72′ Σαραμαντάς), Μαρτίνεθ (82′ Παπαδόπουλος), Νούνιες (66′ Μανούσος), Τσιλούλης (66′ Σλίβκα), Βέργος (72′ Μεντίνα)

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας