Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΔηλώσεις των πολιτικών αρχηγών στο πλαίσιο της προεκλογικής αντιπαράθεσης

Δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών στο πλαίσιο της προεκλογικής αντιπαράθεσης

Από τη Νέα Σμύρνη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα για τοξικότητα και επικοινωνιακά παιχνίδια.

«Τι λέμε στην προεκλογική περίοδο. Με ποιους θα πάτε. Ποιος είναι πιο ωραίος. Ποιος κάνει το καλύτερο Τικ Τοκ με τη γυναίκα του και με το σκυλάκι του ή ποιος δίνει λύσεις για τον ελληνικό λαό στα τεράστια κοινωνικά τους αδιέξοδα. Δεν θα μπω στο παιχνίδι της πόλωσης, δεν θα μπω στο παιχνίδι της φτηνής επικοινωνίας. Έχω χρέος να μιλήσω με ευθύτητα, με ρεαλισμό, με μόνο κίνητρο μια καλύτερη ζωή για όλους τους Έλληνες», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας από τη Λάρισα κάλεσε τον ελληνικό λαό να βάλει μπροστά τις δικές του ανάγκες, σημειώνοντας πως «οι ανάγκες αυτές δεν χωράνε στο σύστημα του κέρδους και της εκμετάλλευσης που όλα τα άλλα κόμματα υπηρετούν».

«Να γυρίσουν την πλάτη στη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ορμητήριο πολέμων. Να γυρίσουν την πλάτη σε εκείνες τις δυνάμεις που υποκριτικά μιλάνε για ρήξη όπως το ΜέΡΑ25, αλλά δυστυχώς δημιουργούν μόνο νέες αυταπάτες», κάλεσε ο κ. Κουτσούμπας.

Για «τρία κόμματα στη συσκευασία του ενός», έκανε λόγο από την Αλεξανδρούπολη ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σχολιάζοντας ότι η προεκλογική πόλωση θα ενταθεί.

«Εγώ θέλω ο Έλληνας να πάει στην κάλπη 21 Μαΐου, να σκεφτεί λογικά, να μην διακατέχεται από το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Δεν μπορείς να ψηφίζεις αυτόν που σε δολοφόνησε οικονομικά, κοινωνικά, ηθικά, πολιτικά», ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

«Όλη η επαρχία συνολικά είναι αδικημένη από 40.000 τρωκτικά των Αθηνών και άλλα 20.000 σε όλη την Ελλάδα διασκορπισμένα τρωκτικά των κομμάτων», είπε ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε πως «στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία δεν διαφωνούν σε τίποτε και ψάχνουν μόνο τα μικρά για να διαφωνήσουν, για να συσπειρώσουν το κομματικό τους ακροατήριο».

«Υπάρχει εναλλακτική στον μονόδρομο που παρουσιάζουν Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης από την Καλαμάτα, καλώντας τους πολίτες να χτίσουν μαζί τη μεγάλη ασυμβίβαστη Αριστερά.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε προοπτική ανατροπής και ανατροπή σημαίνει να πάρουμε την εξουσία στα χέρια του λαού, όχι στα δικά μας», τόνισε ο κ. Βαρουφάκης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας