Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα«Την επόμενη Κυριακή θα πανηγυρίζει ο λαός και όχι τα καρτέλ και...

«Την επόμενη Κυριακή θα πανηγυρίζει ο λαός και όχι τα καρτέλ και τα συμφέροντα», δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας από τα Τρίκαλα

«Την επόμενη Κυριακή θα πανηγυρίζει ο ελληνικός λαός και όχι τα καρτέλ και τα συμφέροντα», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από τα Τρίκαλα, τονίζοντας ότι, όλες αυτές τις μέρες που περιοδεύει ανά την Ελλάδα, όλοι όσους συναντά και συνομιλεί, ανεξάρτητα αν βρέθηκαν στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ σε προηγούμενες αναμετρήσεις -δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι- δηλώνουν την επιθυμία τους να έρθει μία μεγάλη αλλαγή.

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που θα ανοίξει το δρόμο για μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και απευθύνθηκε προς το ΠΑΣΟΚ και το κομμουνιστικό κόμμα.

«Ένα είναι το μέτωπο, η Νέα Δημοκρατία του κυρίου Μητσοτάκη. Δεν μπορεί κάποιος σήμερα να λέει ότι είναι το ίδιο η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν η Νέα Δημοκρατία έχει καταργήσει το οκτάωρο και έχει κάνει τους εργαζόμενους να ζουν σε καθεστώς εργασιακής ζούγκλας» είπε και πρόσθεσε απευθυνόμενος προς το ΠΑΣΟΚ ότι «σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση δεν γίνεται με τον κ. Μητσοτάκη και τους κυρίους Βορίδη και Πλεύρη».

Κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι «στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησής του η αδικία έγινε καθεστώς. Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι».

Ο κ. Τσίπρας απάντησε και στις αναφορές της άλλης πλευράς για το κόστος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. «Κατηγορούν εμάς που θα δώσουμε 2.000 ευρώ στους πρωτοδιοριζόμενους γιατρούς αυτοί που έκαναν απευθείας αναθέσεις, που έδωσαν 10 δισεκατομμύρια στις εταιρείες ενέργειας […] Το πρόγραμμά μας έχει κόστος για τις εταιρείες ενέργειας, για τα funds που δεν θα κερδοσκοπούν, αλλά για τους πολίτες δεν θα υπάρχει κόστος, θα υπάρχει μονο όφελος».

Το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας μιλά σε προεκλογική συγκέντρωση στο Βόλο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας