Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαMYTILINEOS: Μέγας χορηγός στον «5ο Ξενοδάμειο»

MYTILINEOS: Μέγας χορηγός στον «5ο Ξενοδάμειο»

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με το εργοστάσιο Αλουμίνιον της Ελλάδος της ΜΥΤILINEOS για τη διεξαγωγή του 5ου Ξενοδάμειου αγώνα δρόμου στις 2 Οκτωβρίου στην Αντίκυρα. Η MYTILINEOS, μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στους κλάδους της Μεταλλουργίας, της Ηλεκτρικής Ενέργειας και του Φυσικού Αερίου, της Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας και Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι πάντα παρούσα στις τοπικές κοινωνίες όπου και δραστηριοποιείται, στηρίζοντας και υλοποιώντας πρωτοβουλίες που ανταποδίδουν αξία στην κοινωνία και προάγουν τη βιωσιμότητα.

«Αισθανόμαστε σιγουριά, είμαστε υπερήφανοι και θεωρούμε πολύ σημαντική την στάση της μεγάλης αυτής επιχείρησης, να είναι ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ στον «Ξενοδάμειο δρόμο ώστε να εξασφαλίσουμε υψηλά στάνταρντ στην διοργάνωση με τελικούς αποδέκτες τους συμμετέχοντες και την τοπική κοινωνία» δήλωσε ο γ.γ. του Ξενόδαμου και «ψυχή» της διοργάνωσης, Λουκάς Μαργαρίτης.

H MYTILINEOS επιλέγει διαχρονικά να στηρίζει πρωτοβουλίες και αθλητικές δράσεις που προάγουν την καλή υγεία και ευημερία, αλλά και τις ίσες ευκαιρίες για όλους.

Για εγγραφές ΕΔΩ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΑΓΩΝΑ

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας