ΣΚΡΑΤΣ «ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΗ»: Τυχερός εξασφάλισε σούπερ μισθό για 30 χρόνια

Τυχερός παίκτης ΣΚΡΑΤΣ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι εξασφάλισε μισθό για τα επόμενα 30 χρόνια. Με 5 ευρώ θα παίρνει 1.500 ευρώ τον μήνα για τα επόμενα 30 έτη.

Μόλις 5 ευρώ ήταν αρκετά για να αυξήσει το μηνιαίο του εισόδημα ένας τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ. Ο μεγάλος τυχερός δοκίμασε την τύχη του στο παιχνίδι «ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΗ» σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι, βρήκε το σύμβολο «30ΧΡΟΝΙΑ» και κέρδισε 1.500 ευρώ το μήνα για τα επόμενα 30 χρόνια. Συνολικά, τα κέρδη του θα φτάσουν τις 540.000 ευρώ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον από τους πελάτες μας. Ο νικητής εξασφάλισε ένα σταθερό εισόδημα των 1.500 ευρώ τον μήνα, το οποίο θα λαμβάνει για τα επόμενα 30 χρόνια χωρίς κόπο. Είναι φοβερό το πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή κάποιου και να γίνει ευκολότερη, μόλις με 5 ευρώ. Δεν γνωρίζουμε το, νικητή, που κατά πάσα πιθανότητα ήταν περαστικός, αλλά του ευχόμαστε να έχει υγεία και ό,τι καλύτερο», τονίζει ο Γιάννης Μπαντούνας, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στο Περιστέρι, από το οποίο προμηθεύτηκε τον λαχνό του ο μεγάλος νικητής.

Το τυχερό κατάστημα

Το κατάστημα του κ. Μπαντούνα έχει αποδεχθεί τυχερό και στο παρελθόν, με τον ίδιο να εξηγεί: «Το κατάστημα μας λειτουργεί εδώ και περίπου 40 χρόνια. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες έχουν καταγραφεί στο ΛΟΤΤΟ, όταν πριν από 10 χρόνια κάποιος πελάτης μας είχε κερδίσει 600.000 ευρώ, ενώ επί εποχής δραχμών τρεις τυχεροί είχαν κερδίσει από περίπου 90 εκατομμύρια ο κάθε ένας», τονίζει ο κ. Μπαντούνας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More