Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑΕΚ: Με τη... βούλα, στα κιτρινόμαυρα, ο Φαν Βέερτ

ΑΕΚ: Με τη… βούλα, στα κιτρινόμαυρα, ο Φαν Βέερτ

Το χρονικό της προαναγγελθείσας συνεργασίας ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Τομ Φαν Βέερτ ολοκληρώθηκε σήμερα (7/9). Ο 32χρονος Ολλανδός επιθετικός -αφού πέρασε μ’ επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις- υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Πλέον, στην «κιτρινόμαυρη» εταιρία περιμένουν την άφιξη (απόψε το βράδυ) του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο 30χρονος Γάλλος αμυντικός -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα «κλείσει την μετεγγραφική πόρτα» στα Σπάτα.

Η ανακοίνωση του Τομ Φαν Βέερτ έγινε αρχικά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Κατόπιν, εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση που αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τομ Φαν Βέερτ από τον Βόλο ΝΠΣ. Ο Ολλανδός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Τομ Φαν Βέερτ γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1990 στο Σιντ Μιχιλσχέστελ της Ολλανδίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην RKVV, ομάδα της περιοχής του, και στη συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ντεν Μπος, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Συνολικά φόρεσε τη φανέλα της σε 118 παιχνίδια (45 γκολ, 12 ασίστ).

Το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε στην Εξέλσιορ. Με την ομάδα του Ρότερνταμ αγωνίστηκε μέσα στην επόμενη διετία σε 70 ματς (31 γκολ, 6 ασίστ). Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Γκρόνινγκεν, με την οποία μέτρησε 54 συμμετοχές, σκοράροντας 18 φορές (4 ασίστ).

Τον Αύγουστο του 2018 μετακόμισε στη Δανία υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Άαλμποργκ, παίζοντας συνολικά σε 91 παιχνίδια (31 γκολ, 9 ασίστ). Τον Ιούλιο του 2021 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλου ΝΠΣ και γρήγορα τράβηξε πάνω του τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του και τα γκολ του.

Έπαιξε σε 34 παιχνίδια στη σεζόν 2021-22, πετυχαίνοντας 17 τέρματα, ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί σε τρία ματς πρωταθλήματος και να σκοράρει μια φορά».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας