Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΈπεσε Canadair στην Κάρυστο την ώρα που επιχειρούσε πυρόσβεση - Φόβοι για...

Έπεσε Canadair στην Κάρυστο την ώρα που επιχειρούσε πυρόσβεση – Φόβοι για τη ζωή των επιβαινόντων (video)

Στο αεροσκάφος, που συνετρίβη επέβαιναν δύο άτομα, ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης. Αυτή την ώρα, πετάει ελικόπτερο πάνω από το σημείο της πτώσης, για να ελέγξει την κατάσταση, ενώ είναι μεγάλη η αγωνία για την τύχη των επιβαινόντων.

Αεροσκάφος τύπου CL-215 με πλήρωμα δύο ιπταμένους της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης στον Πλατανιστό Ευβοίας σήμερα (25/7) στις 14:52.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την Νέα Αγχίαλο Βόλου λίγο πριν τις 12:00 και επιχειρούσε στην πυρκαγιά της Καρύστου και συγκεκριμένα στην περιοχή Πλατανιστός.

Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, ενώ στο σημείο βρίσκονται και πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην πυρκαγιά στην περιοχή.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ένα ελικόπτερο Super Puma και ένα ελικόπτερο ΑΒ-205 της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και ένα ελικόπτερο S-70 του Πολεμικού Ναυτικού.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ από την πτώση του Canadair, το οποίο τυλίγεται στις φλόγες:

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας