Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣυγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη: «Καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί...

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη: «Καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί μου»

Η μητέρα του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή πιστεύει πως ο φονιάς «θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δε θα μείνει ατιμώρητος».

«Κατέρρευσα. Καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί μου. Σταμάτησε εκεί η ζωή μου, όταν έχασα το παιδί μου». Οι συγκλονιστικές φράσεις ανήκουν στη μητέρα του δολοφονημένου, Μιχάλη Κατσουρή. Του 29χρονου που η ζωή αδαιρέθηκε από μέλος του τάγματος θανάτου των φασιστών-ναζιστών που αιματοκύλισαν τη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Η χαροκαμένη μάνα, από ανθρωπόμορφα κτήνη, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star και τον δημοσιογράφο, Βαγγέλη Γκούμα.

«Ζητάω δικαίωση. Να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που έκανε στο παιδί μου αυτό το κακό», είπε. «Το ξημέρωμα με βρήκε η αδελφή μου στην αυλή και μου λέει “το παιδί είναι βαριά χτυπημένο”. Πήρα στο νοσοκομείο και εκεί τρελάθηκα. Ήταν ένα παιδί με προσωπικότητα, με πιστή, με τις εικόνες του, να διαβάζει το ευαγγέλιο, το βράδυ με τα φιλαράκια του. Αγαπούσε την ΑΕΚ», συνέχισε.

Στο άκουσμα της είδησης για τον χαμό παιδιού της: «Κατέρρευσα. Δύο ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί μου. Σταμάτησε εκεί η ζωή μου, όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω το καντηλάκι του».

Εκφράζει πίστη θα βρεθούν αυτοί που σκότωσαν τον γιο της. «Αυτοί μόνο άνθρωποι δεν είναι. Ήρθαν να μου σκοτώσουν το παιδί. Θα δικαιωθεί το παιδί μου. Θα βρεθεί ο δολοφόνος του. Θα βρεθεί, το πιστεύω. Ήρθαν από μια ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου», είπε.

Απευθυνόμενη στον δολοφόνο, ανέφερε: «Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου, να το μετανιώσει, αλλά και να μετανιώσει το παιδί μου εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δε θα μείνει ατιμώρητος».

Αδελφός Μ. Κατσουρή: «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Ο αδερφός του δολοφονημένου 29χρονου, ζητάει «ν’ αποδοθεί δικαιοσύνη στην μνήμη του αδελφού μου. Ο αδελφός μου είχε πάει να πιει έναν καφέ με τους φίλους του. Ήταν το δεύτερο σπίτι του εκεί και μπήκανε οι Κροάτες μέσα στο σπίτι του και προσπάθησε να αμυνθεί», είπε.

Πρόσθεσε ότι πιστεύει στην ελληνική δικαιοσύνη και θα κάνει σωστά τη δουλειά της. «Θέλω να παραδοθεί ο άνθρωπος που σκότωσε τον αδελφό μου και όλα μετά θα τα αναλάβει η δικαιοσύνη. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω», κατέληξε ο αδελφός του Μιχάλη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας