Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρός: Ζεστή μέρα η Δευτέρα – Καταιγίδες την Τρίτη στα βορειοδυτικά

Καιρός: Ζεστή μέρα η Δευτέρα – Καταιγίδες την Τρίτη στα βορειοδυτικά

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς.

Η Δευτέρα θα είναι η πιο ζεστή ημέρα της εβδομάδας με το θερμόμετρο να φτάνει στα ανατολικά ηπειρωτικά και τους 38 βαθμούς. Την Τρίτη αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά, ενώ θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες και βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά της χώρας. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας Τετάρτη και Πέμπτη με δυτικούς ανέμους στα πελάγη. Ξανά βροχές πιθανόν την Παρασκευή από τα δυτικά.

Πιο αναλανυτικά, τη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βουνά το μεσημέρι, οπότε εκεί είναι πιθανόν να βρέξει για λίγο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στο Ιόνιο ασθενείς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου και κατά τόπους στα ανατολικά τους 38 και στη νησιωτική χώρα τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά μέχρι το απόγευμα βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 26 έως 36 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος με λίγα σύννεφα το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας