Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΑποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο. από Λαμία μέχρι Κατερίνη

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο. από Λαμία μέχρι Κατερίνη

Η γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός οχήματος στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας.

Κανονικά διεξάγεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από την Λαμία έως την Κατερίνη, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Σε μερική αποκατάσταση της κίνησης των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο τμήμα από Λαμία μέχρι Κατερίνη προχώρησε η τροχαία το πρωί της Πέμπτης μετά την ολική διακοπή που είχε αποφασιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συγκεκριμένα η κίνηση διεξάγεται κανονικά στο τμήμα αυτό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα (από Κατερίνη προς Λαμία) η κίνηση διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Παράλληλα η γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός οχήματος στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας καθ΄όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Όπως τονίζεται από την Τροχαία «παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τόσο στο εθνικό οδικό δίκτυο όσο και σε τοπικές οδούς όπου παρατηρούνται έντονα καιρικά φαινόμενα ή έχουν υπάρξει προειδοποιήσεις για επικείμενη έλευση αυτών».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας