Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑσθενοφόρο με διασώστες, φάρμακα και νερά, στέλνει στη Θεσσαλία ο Ιατρικός Σύλλογος...

Ασθενοφόρο με διασώστες, φάρμακα και νερά, στέλνει στη Θεσσαλία ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας

Ο ΙΣΑ εκφράζει εμπράκτως τη συμπαράστασή του, στους πλημμυροπαθείς πολίτες της Θεσσαλίας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη, για τις απώλειες των ανθρώπινων ζωών και τις καταστροφές που υπέστησαν οι συμπολίτες μας, στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες, αποστέλλοντας ασθενοφόρο με διασώστες, φάρμακα και νερά, στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

«Είμαστε ενώπιον μιας πρωτοφανούς καταστροφής, μιας πρωτόγνωρης συνθήκης, για τα δεδομένα της Ελλάδας. Εκφράζουμε την οδύνη μας»

 

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος  Πατούλης «Ο ΙΣΑ οργάνωσε αποστολή βοηθείας, στο πλαίσιο της οποίας, απέστειλε το ασθενοφόρο που διαθέτει και δύο διασώστες ,για να ενισχύσουν το δυναμικό του ΕΚΑΒ, στον Παλαμά Καρδίτσας.

Παράλληλα συγκέντρωσε φάρμακα, υγειονομικό υλικό και νερά που θα διανεμηθούν στους κατοίκους των περιοχών.

 

«Είμαστε ενώπιον μιας πρωτοφανούς καταστροφής, μιας πρωτόγνωρης συνθήκης, για τα δεδομένα της Ελλάδας. Εκφράζουμε την οδύνη μας για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τη θεομηνία και είμαστε κοντά τους για να βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις. Σε αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι αυτά που μας ενώνουν, που μας κρατούν δυνατούς και μας κάνουν να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο», τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας