Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΕίδη πρώτης ανάγκης από ΝΔ και ΟΝΝΕΔ για τους πλημμυροπαθείς

Είδη πρώτης ανάγκης από ΝΔ και ΟΝΝΕΔ για τους πλημμυροπαθείς

Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας (Πειραιώς 62, Μοσχάτο, Τ.Κ. 18346) αλλά και στα Γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης (Μιχαήλ Καλού 6, Τ.Κ. 54629.

 

Είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν χθες στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στη Λάρισα, από τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιο Κονταδάκη, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου και τον Συντονιστή Διατομεακού της ΝΔ Κώστα Τσαγκλιώτη, όπου με την καθοδήγηση της Περιφέρειας διανέμονται στις πληγείσες περιοχές.

«Συνεχίζουμε να συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης (εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής, κλινοσκεπάσματα, power banks) και σας καλούμε να γίνετε συμμέτοχοι σε αυτήν την προσπάθεια για να σταθούμε όλοι μαζί, έμπρακτα, δίπλα στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας. Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας (Πειραιώς 62, Μοσχάτο, Τ.Κ. 18346) αλλά και στα Γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης (Μιχαήλ Καλού 6, Τ.Κ. 54629)» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας