Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠροκήρυξη για την πρόσληψη 500 ένστολων της Δικαστικής Αστυνομίας

Προκήρυξη για την πρόσληψη 500 ένστολων της Δικαστικής Αστυνομίας

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου και λήγει στις 19 Οκτωβρίου 2023.

Την προκήρυξη για την πλήρωση 500 οργανικών θέσεων ένστολων υπαλλήλων (κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) της Δικαστικής Αστυνομίας ανάρτησε το υπουργείο Δικαιοσύνης στην ιστοσελίδα www.ministryofjustice.gr.

Ειδικότερα, προκηρύσσονται 30 θέσεις του κλάδου ΠΕ Δικαστικής Αστυνομίας, 70 θέσεις του κλάδου ΤΕ και 400 θέσεις του κλάδου ΔΕ.

Όσοι επιλεγούν θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Τμήμα Αστυνομικού τομέα της Διεύθυνσης Δικαστικής Αστυνομίας του υπουργείου Δικαιοσύνης, καθώς και στις περιφερειακές υπηρεσίες Δικαστικής Αστυνομίας αστυνομικού τομέα, που εδρεύουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στον ‘Αρειο Πάγο, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στο Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς και στις Εισαγγελίες και τα δικαστήρια της Χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 19 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Για την πρόσληψη εφαρμόζεται σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων και οι υποψήφιοι, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα διορισμού, κατατάσσονται κατά κλάδο ή ειδικότητα σε πίνακες κατάταξης με φθίνουσα σειρά συνολικής βαθμολογίας.

Επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέχουν στον ιστότοπο του υπουργείου Δικαιοσύνης (www.ministryofjustice.gr) όπου έχει αναρτηθεί η προκήρυξη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας