Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣυνάντηση Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Γ. Κώτσηρα

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Γ. Κώτσηρα

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται των αναγκών της Ελληνικής Ομογένειας της Αυστραλίας.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, αρμόδιο για τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού, κ. Γεώργιο Κώτσηρα, πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος σήμερα Τρίτη, 24 Οκτωβρίου, στην Αθήνα.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται των αναγκών της Ελληνικής Ομογένειας της Αυστραλίας, καθώς και οι δυνατότητες ενισχύσεως της συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Πολιτείας και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας προς την κατεύθυνση της περαιτέρω συσφίξεως των δεσμών του μητροπολιτικού κέντρου με τον Ελληνισμό της πέμπτης ηπείρου.

Ο Υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού συνεχάρη τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Μακάριο για το πολυδιάστατο έργο που επιτελεί η Ορθόδοξη εν Αυστραλία Εκκλησία υπέρ της διατηρήσεως της εθνικής και πολιτισμικής ταυτότητας των μελών της Ελληνικής Ομογένειας, ενώ ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε στον κ. Κώτσηρα να έχει υγεία και δύναμη, για να επιτελεί με αποτελεσματικότητα τα ευθυνοφόρα καθήκοντά του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας