Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓερμανία: Την ερχόμενη Πέμπτη 2 Νοεμβρίου θα γίνει η «Διάσκεψη για την...

Γερμανία: Την ερχόμενη Πέμπτη 2 Νοεμβρίου θα γίνει η «Διάσκεψη για την Ευρώπη» στο Βερολίνο

Για το σκοπό αυτόν έχουν προσκληθεί στην ημερήσια διάσκεψη οι υπουργοί Εξωτερικών όχι μόνον των χωρών-μελών της ΕΕ αλλά και εκείνων που βρίσκονται σε καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη-χώρας.

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών διοργανώνει μία «Διάσκεψη για την Ευρώπη» στο Βερολίνο την ερχόμενη Πέμπτη 02. Νοεμβρίου. Στη διάσκεψη στο γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών έχουν προσκληθεί οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών-μελών της ΕΕ καθώς και των υποψηφίων προς ένταξη στην ΕΕ χωρών.

«Για την υπουργό Εξωτερικών, Αναλλένα Μπέρμποκ είναι σημαντικό, ιδίως στην σημερινή παγκόσμια συγκυρία, είναι σημαντικό το ζήτημα, με ποιο τρόπο θα καταστεί μία προοπτικά μεγαλύτερη ΕΕ έτοιμη για το μέλλον», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Κρίστιαν Βάγκνερ, απαντώντας σε ερώτηση της ΕΡΤ.

Για το σκοπό αυτόν έχουν προσκληθεί στην ημερήσια διάσκεψη οι υπουργοί Εξωτερικών όχι μόνον των χωρών-μελών της ΕΕ αλλά και εκείνων που βρίσκονται σε καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη-χώρας. Για τη συμμετοχή του στη διάσκεψη θα μεταβεί στο Βερολίνο ο υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας