Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΧεζμπολάχ: Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα δώσει ομιλία ο Χασάν Νασράλα

Χεζμπολάχ: Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα δώσει ομιλία ο Χασάν Νασράλα

Στο πλαίσιο αυτό, η «Ισλαμική Αντίσταση» εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση: «Με περηφάνια για τους μάρτυρες που μαρτύρησαν στον δρόμο προς την Ιερουσαλήμ για να υπερασπιστούν τη Γάζα, τον παλαιστινιακό λαό και τους ιερούς τόπους, σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην τιμητική τελετή, στην οποία θα μιλήσει ο Σεβασμιότατος Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ κ. Hassan Nasrallah.

Ένα μήνα μετά την επίθεση της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ, ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ Sayyed Hassan Nasrallah θα μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης μέσω ομιλίας την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023, στις τρεις το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια τελετής τιμής των «μαρτύρων του δρόμου της Ιερουσαλήμ».

Στο πλαίσιο αυτό, η «Ισλαμική Αντίσταση» εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση: «Με περηφάνια για τους μάρτυρες που μαρτύρησαν στον δρόμο προς την Ιερουσαλήμ για να υπερασπιστούν τη Γάζα, τον παλαιστινιακό λαό και τους ιερούς τόπους, σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην τιμητική τελετή, στην οποία θα μιλήσει ο Σεβασμιότατος Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ κ. Hassan Nasrallah: Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023, στις τρεις το μεσημέρι, στους ακόλουθους χώρους: Αυλή Ashura – το νότιο προάστιο , Husseinieh της πόλης Nabatieh, Husseinieh of Deir Qanun al-Nahr, Husseinieh of the Shrine of Sayyida Khawla in Baalbek.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας