Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔιεθνήΟι ισραηλινές δυνάμεις ανοίγουν διάδρομο εκκένωσης από τη βόρεια Γάζα με διευρυμένο...

Οι ισραηλινές δυνάμεις ανοίγουν διάδρομο εκκένωσης από τη βόρεια Γάζα με διευρυμένο ωράριο

«Μην ακούτε τι λένε ορισμένοι ηγέτες της Χαμάς από τα ξενοδοχεία τους στο εξωτερικό ή από τα υπόγεια μέρη που έχουν κανονίσει για τους ίδιους και τα μέλη της οικογένειάς τους», προειδοποιεί ο Adraee.

Ο Αραβόγλωσσος Εκπρόσωπος των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ, Αντισυνταγματάρχης Avichay Adraee, λέει ότι το Ισραήλ θα ανοίξει ξανά έναν διάδρομο για τους αμάχους της Γάζας στα βόρεια της Λωρίδας για να διαφύγουν προς τα νότια. Το Ισραήλ θα ανοίξει την οδό Salah-al-Din για κυκλοφορία προς τα νότια μεταξύ 10:00 π.μ. και 4:00 μ.μ.

«Μην ακούτε τι λένε ορισμένοι ηγέτες της Χαμάς από τα ξενοδοχεία τους στο εξωτερικό ή από τα υπόγεια μέρη που έχουν κανονίσει για τους ίδιους και τα μέλη της οικογένειάς τους», προειδοποιεί ο Adraee. «Για την ασφάλειά σας, επωφεληθείτε από το [άνοιγμα του Salah a-Din] για να μετακινηθείτε νότια».

Λέει ότι χθες περίπου 50.000 κάτοικοι της Γάζας εκμεταλλεύτηκαν την ασφαλή διαδρομή για να κατευθυνθούν προς τη νότια Γάζα.

Οι IDF έχουν προειδοποιήσει ότι η βόρεια Γάζα είναι μια ζώνη μάχης, καθώς κινείται για να στοχεύσει το κύριο προπύργιο της Χαμάς στην περιοχή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας