Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΓια εξαπάτηση του εκλογικού σώματος καλούνται να καταθέσουν οι βουλευτές των «Σπαρτιατών»

Για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος καλούνται να καταθέσουν οι βουλευτές των «Σπαρτιατών»

Σύμφωνα με το έγγραφο που είχε αποστείλει στη Βουλή , η κ. Αδειλίνη σε βάρος των συνολικά 11 βουλευτών προέκυψαν, από την έρευνα που ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα, ενδείξεις πως πραγματικός αρχηγός τους και καθοδηγητής, μέσα από τη φυλακή ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, θα περάσουν την ερχόμενη εβδομάδα ως ύποπτοι, την πόρτα της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη οι 10 βουλευτές των Σπαρτιατών και ο ανεξάρτητος Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά το «πράσινο φως» από τη Βουλή προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται.

Σύμφωνα με το έγγραφο που είχε αποστείλει στη Βουλή , η κ. Αδειλίνη σε βάρος των συνολικά 11 βουλευτών προέκυψαν, από την έρευνα που ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα, ενδείξεις πως πραγματικός αρχηγός τους και καθοδηγητής, μέσα από τη φυλακή ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος χρησιμοποίησε το κόμμα ως μανδύα, για να καταστρατηγήσει τους περιορισμούς της εκλογικής νομοθεσίας.

Οι βουλευτές έχουν κληθεί για την ερχόμενη Δευτέρα, Τρίτη, ωστόσο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν από τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας