Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
Αρχικήhomepage sliderΟ Ερντογάν έφτασε στην Αθήνα

Ο Ερντογάν έφτασε στην Αθήνα

Προσγειώθηκε το αεροσκάφος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Ελ. Βενιζέλος με τον Τούρκο πρόεδρο να ξεκινά έναν μαραθώνιο συναντήσεων και επαφών.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφθασε στην Αθήνα, μισή ώρα νωρίτερα από το αναμενόμενο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το αεροπλάνο της Τουρκικής προεδρίας προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος με τον Τούρκο πρόεδρο να ξεκινά έναν μαραθώνιο συναντήσεων και επαφών.

Τον κ. Ερντογάν στην Ελλάδα υποδέχθηκε, όπως είχε ανακοινωθεί ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος είχε σύντομο διάλογο με τον Τούρκο πρόεδρο.

Στο αεροδρόμιο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» όλα ήταν έτοιμα από νωρίς για την άφιξη των τριών αεροπλάνων που μεταφέρουν τον Τούρκο πρόεδρο και την συνοδεία του με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια όπως προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις.

Στις 11.30 θα συναντηθεί με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου και λίγο αργότερα, στις 12:15 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του 5ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός και ο κ. Ερντογάν θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας της Ολομέλειας του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας