Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
Αρχικήhomepage sliderΟ Νίκος Δένδιας στη Λήμνο: Αδιαπραγμάτευτη η ανεξαρτησία μας και η εδαφική...

Ο Νίκος Δένδιας στη Λήμνο: Αδιαπραγμάτευτη η ανεξαρτησία μας και η εδαφική μας ακεραιότητα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε το το ακριτικό νησί της Λήμνου για την ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό μονάδων του νησιού, με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς

Πρωτοχρονιά στο ακριτικό νησί της Λήμνου, μαζί με όσους προασπίζουν την κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα“, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο “Χ” ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας για την επίσκεψή του το ακριτικό νησί για την ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό μονάδων του νησιού, με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του ήταν η 130 Σμηναρχία Μάχης (130 ΣΜ) όπου αντάλλαξε ευχές με τα πληρώματα και τους τεχνικούς των αεροσκαφών επιφυλακής (“Readiness”) F-16, όπως και με το πλήρωμα επιφυλακής του ελικοπτέρου SUPER PUMA που εκτελεί αποστολές Έρευνας – Διάσωσης (SAR).

Δεύτερος σταθμός ήταν η κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού «ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ» στο λιμάνι της Μύρινας, όπου αντάλλαξε ευχές με τον κυβερνήτη και το πλήρωμα για το νέο έτος.

Η πρώτη μέρα του 2024 μας βρίσκει στο ακριτικό νησί της Λήμνου, δίπλα σε αυτούς που προασπίζουν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Αυτές τις γιορτινές μέρες οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται δίπλα στις γυναίκες και στους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας. Σε αυτούς που αποδεικνύουν με την καθημερινή τους πράξη ότι η ανεξαρτησία και η εδαφική μας ακεραιότητα δεν είναι διαπραγματεύσιμη“, τόνισε.

Παράλληλα, δήλωσε: “Για άλλη μια φορά τον βαθύτατο σεβασμό μου στην αφοσίωση και τον επαγγελματισμό των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων, που αποτελούν τους φρουρούς της Ελληνικής επικράτειας, αλλά και τους συμπαραστάτες της Ελληνικής κοινωνίας σε κάθε δυσκολία. Εύχομαι από καρδιάς σε όλα τα στελέχη, αλλά και στις οικογένειές τους, να είναι χαρούμενοι, με υγεία και με ευτυχία το 2024“.

Προηγουμένως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε την πανηγυρική δοξολογία για το Νέο Έτος στον καθεδρικό ιερό ναό της Αγίας Τριάδος της Μύρινας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεου Γ´.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας