Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήhomepage sliderΠ. Μαρινάκης: «Δεν μπορεί να υπάρχει μια σχέση της κυβέρνησης με μια...

Π. Μαρινάκης: «Δεν μπορεί να υπάρχει μια σχέση της κυβέρνησης με μια διαιτητική απόφαση»

«Ανακοινώσαμε μια σειρά από πρωτοβουλίες και έρχεται μια σημαντική νομοθέτηση από τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, θα εφαρμοστούν όλα αυτά», ανέφερε ακόμη ο Π. Μαρινάκης.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στο κομμάτι του αθλητισμού με αφορμή τα τελευταία περιστατικά οπαδικής βίας.

«Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει τον αθλητισμό και τον επαγγελματικό αθλητικό από φαινόμενα βίας, από οποιοδήποτε παραβατικό τέτοιο φαινόμενο, είτε εντός είτε εκτός γηπέδων. Έγινε μεγάλη συζήτηση και δικαίως λόγω των περιστατικών που έγιναν τους τελευταίους μήνες, περιστατικά που πάνε πολλά χρόνια πίσω.

Ανακοινώσαμε μια σειρά από πρωτοβουλίες και έρχεται μια σημαντική νομοθέτηση από τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, θα εφαρμοστούν όλα αυτά. Θα συνεχίσουμε να είμαστε από πάνω και ταυτόχρονα η δικαιοσύνη ως οφείλει κάνει τη δουλειά της, περιμένοντας τα αποτελέσματα αυτής της πολύ σημαντικής έρευνας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Δεν μπορεί να υπάρχει μια σχέση της κυβέρνησης με μια διαιτητική απόφαση. Δεν μπορεί η κυβέρνηση να παρέμβει σε τέτοια ζητήματα. Αλίμονο εάν μπορούσε. Και δεν μπορώ να αντιληφθώ πως για διαιτητική απόφαση, που εδώ δεν είναι ο χώρος για να τη σχολιάσουμε, ούτε είναι δική μου αρμοδιότητα, να συνδέεται με την κυβέρνηση ή με τον πρωθυπουργό.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης, να τονίσουμε για άλλη μια φορά, έχοντας εμπειρία αντίστοιχη κακή από το παρελθόν, ότι πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται και με τον επαγγελματικό αθλητισμό να αποφεύγουν δηλώσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε άσχημα στη συνέχεια γεγονότα, τις λεγόμενες εμπρηστικές δηλώσεις».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας