Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚασσελάκης: Οι συνεργάτες - Πρόσωπα κλειδιά που ανακοίνωσε ο νέος πρόεδρος του...

Κασσελάκης: Οι συνεργάτες – Πρόσωπα κλειδιά που ανακοίνωσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Βασικότερο όλων, φυσικά, είναι πρώτον η συνάντηση με τους βουλευτές του κόμματος  καθώς επίσης και το συνέδριο,το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον Νοέμβρη.

 

Πριν από λίγο το επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη ανακοίνωσε ότι διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Τσίπρας, εκπρόσωπος Τύπου η Δώρα Αυγέρη και διευθυντής του πολιτικού του γραφείου ο Μανώλης Καπνισάκης, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης του Παύλου Πολάκη στον Τομέα Διαφάνειας.

Ωστόσο, δεν έχει οριστεί ποιος θα είναι πρόεδρος της Κ.Ο. . Ο Σωκράτης Φάμελλος φαίνεται ως το επικρατέστερο όνομα να παραμείνει στη θέση αυτή, παρά βέβαια, τις φήμες για πιθανή πρόθεση του Κασσελάκη να προτείνει στην Έφη Αχτσιόγλου.

Ερώτημα είναι επίσης το αν και ποιο ρόλο θα αναλάβουν τώρα στο κόμμα,  ο Νίκος Παππάς και ο Ευάγγελος Αποστολάκης, εκ των πιο ισχυρών υποστηρικτών του.

Βασικότερο όλων, φυσικά, είναι πρώτον η συνάντηση με τους βουλευτές του κόμματος  καθώς επίσης και το συνέδριο,το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον Νοέμβρη. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα γίνει κανονικά, ή εάν θα αναβληθεί για καινούργια ημερομηνία λόγω των εξελίξεων.

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας