Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχικήhomepage sliderΘεσσαλονίκη-Κ. Μητσοτάκης: Θερμή υποστήριξη στους υποψηφίους μας στις εκλογές-«Στόχος μας η νίκη...

Θεσσαλονίκη-Κ. Μητσοτάκης: Θερμή υποστήριξη στους υποψηφίους μας στις εκλογές-«Στόχος μας η νίκη στις 13 περιφέρειες»

Δίνουμε αυτήν την πολιτική στήριξη στις Περιφέρειες όχι μόνο για να δώσουμε μια πολιτική διάσταση σε μία μάχη η οποία εκ των πραγμάτων έχει τέτοια χαρακτηριστικά, αλλά για να καταδείξουμε την πολύ μεγάλη σημασία την οποία αποδίδουμε στα πρόσωπα και στις ομάδες των περιφερειακών ηγεσιών

Στόχο τη νίκη στις 13 Περιφέρειες και τους 3 μεγάλους Δήμους της χώρας επιχειρεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κάτι που εξέφρασε από τη Θεσσαλονίκη.

Τέσσερις ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο ίδιος μετέβη το πρωί στην Κοζάνη για να στηρίξει την εκ νέου υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, ενώ από το μεσημέρι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

«Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τον Γιώργο Κασαπίδη για Περιφερειάρχη της Δυτικής Μακεδονίας. Δίνουμε αυτήν την πολιτική στήριξη στις Περιφέρειες όχι μόνο για να δώσουμε μια πολιτική διάσταση σε μία μάχη η οποία εκ των πραγμάτων έχει τέτοια χαρακτηριστικά, αλλά για να καταδείξουμε την πολύ μεγάλη σημασία την οποία αποδίδουμε στα πρόσωπα και στις ομάδες των περιφερειακών ηγεσιών

(…) Στην υποψηφιότητα του Γιώργου Κασαπίδη και του συνδυασμού του συντονίζονται και οι δικές μας κεντρικές κυβερνητικές πρωτοβουλίες. Εξουσία σημαίνει ότι πολλές φορές παίρνουμε δύσκολες αποφάσεις οι οποίες ενίοτε μπορεί να ενοχλούν κάποιους. Όταν γίνονται όμως με γνώμονα το κοινό καλό και το δημόσιο συμφέρον, με την ευρεία έννοια, αυτές οι αποφάσεις είναι σωστές. Κάτι ξέρουμε και εμείς, γιατί και εμείς σε κεντρικό επίπεδο συγκρουστήκαμε με πολλές κατεστημένες λογικές και νοοτροπίες, και κερδίσαμε. Και το ίδιο θα γίνει και εδώ, στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας» ανέφερε.

Η περιοδεία του Κ. Μητσοτάκη συνέπεσε με τα 49α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας, με τον πρωθυπουργό να κάνει αναφορές στον ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνο Καραμανλή.

«Η παράταξη την οποία ίδρυσε ο Εθνάρχης, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, παραμένει η μεγάλη δύναμη ευθύνης και προοπτικής […] Η παράταξη που ξέρει να διαχειρίζεται κρίσεις […] και να συντονίζεται πάντα με τα αιτήματα των καιρών, έτσι ώστε να μπορεί να εξασφαλίσει σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον»

επισήμανε.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κώστα Ζέρβα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας