Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΤάκης Θεοδωρικάκος: «Τις επόμενες μέρες θα δείτε συγκεκριμένα πράγματα στο θέμα της...

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Τις επόμενες μέρες θα δείτε συγκεκριμένα πράγματα στο θέμα της ακρίβειας»

Έρχεται σκληρή δουλειά για τους πολίτες με δύο στόχους: Να κάνουμε τα πάντα ώστε να νικήσουμε την αισχροκέρδεια.

Μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό, ο Τάκης Θεοδωρικάκος αποτελεί τον νέο Υπουργό Ανάπτυξης, αντικαθιστώντας τον Κώστα Σκρέκα. Κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, υποστήριξε ότι «δύο είναι οι στόχοι του Υπουργείου Ανάπτυξης: Η καταπoλέμηση της ακρίβειας και η πάταξη της αισχροκέρδειας».

Σήμερα, προσερχόμενος στο υπουργείο, επεσήμανε ότι «έρχεται σκληρή δουλειά για τους πολίτες με δύο στόχους: Να κάνουμε τα πάντα ώστε να νικήσουμε την αισχροκέρδεια και δεύτερον, μέσα από μία υπεύθυνη και σχεδιασμένη δουλειά, να αναπτύξουμε τη βιομηχανική πολιτική, την έρευνα και την καινοτομία, την προσέλκυση επενδύσεων, προκειμένου να υπάρξει μία ξεχωριστή συμβολή στην αύξηση των εισοδημάτων του μέσου Έλληνα πολίτη. Όπως έχει αναφέρει και ο Πρωθυπουργός, στόχος στο τέλος της τετραετίας είναι να φθάσει τα 1.500 ευρώ.

Τις επόμενες μέρες, θα δείτε συγκεκριμένα πράγματα. Σας ευχαριστώ πολύ. Σκληρή δουλειά για τους πολίτες. Θα ανοίξουμε μέτωπο με όποιον έχει αισχροκέρδεια, χωρίς δεύτερη συζήτηση. Το κέρδος είναι θεμιτό, η αισχροκέρδεια όχι».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας