Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ Τσίπρας «στηρίζει» Γκλέτσο, το «καψώνι» στον Λοβέρδο και ο Φλώρος που...

Ο Τσίπρας «στηρίζει» Γκλέτσο, το «καψώνι» στον Λοβέρδο και ο Φλώρος που «φουντώνει» τους Τούρκους

Ο Αλέξης Τσίπρας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Απόστολο Γκλέτσο

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «απομόνωσε» τις φωνές που του έλεγαν να μην επιλέξει τον Απόστολο για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επέλεξε να ακολουθήσει το ένστικτό του.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεά Ελλάδας με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος είναι γνωστό πως στηρίζει εδώ και χρόνια τον πρόεδρο Τσίπρα.

Επίσης, ο Γκλέτσος είχε επισημάνει κατά καιρούς ότι θα ήθελε και πάλι να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά αυτή την φορά όχι από την θέση του δημάρχου, αλλά από εκείνη του Περιφερειάρχη.

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Αυτό, όμως, που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι κάποια κορυφαία στελέχη στην Κουμουνδούρου εισηγούνταν στον πρόεδρο Τσίπρα να μην επιλέξει τον Απόστολο.

Δεν τον ήθελαν για πολλούς και διάφορους λόγους, με τον κυριότερο να αφορά τον «εκρηκτικό» του χαρακτήρα.

Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι ο Απόστολος «παίρνει φωτιά» με το παραμικρό και ίσως σε κάποια «έκρηξη» του δημιουργήσει πρόβλημα στην εικόνα του κόμματος.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Απόστολος έχει θερμό κοινό που τον ακολουθεί.

Ο χρόνος θα δείξει…

 

Το «καψώνι» που υπέστη ο Ανδρέας Λοβέρδος στα Ανάκτορα…

 

Μάλλον, κάποιος έχει ματιάσει τον πολύπειρο πολιτικό και πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το «καψώνι» που υπέστη στα Ισπανικά Ανάκτορα.

Όπως δημοσιοποίησε ο ίδιος, για περισσότερα από 90 λεπτά, μαζί με εκατοντάδες Ευρωπαίους βουλευτές και πολίτες, περίμενε σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στα Ισπανικά ανάκτορα, για να τους δεχθεί ο βασιλιάς της Ισπανίας.

Ο Ανδρέας εκνευρίστηκε πολύ και έγραψε μεταξύ άλλων ότι «το να γεννηθείς βασιλιάς είναι τυχαίο. Το να είσαι όμως άρχοντας σε όλα σου είναι μια εντελώς διαφορετική συνθήκη».

Μάλιστα, όπως τόνισε υπήρξε συνωστισμός και δεν τηρούνταν κανένα μέτρο προστασία από τον κορονοϊό, σε μια εποχή που υπάρχει έξαρση.

Είναι το δεύτερο περιστατικό για τον Ανδρέα, μέσα σε λίγες ημέρες.

Το πρώτο που του δημιούργησε εκνευρισμό ήταν η αδιαφορία του κόμματός του στις δηλώσεις του γνωστού δικηγόρου Γιάννη Ματζουράνη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιάννης Ματζουράνης, υπογράμμισε ότι στην  υπόθεση Novartis οι κατηγορίες και για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα τέθηκαν στο αρχείο, γεγονός «που σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί ήταν εξ αρχής αθώοι».

Θα περίμενε επομένως το κόμμα του να έβγαζε μια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα και να υπογράμμιζε ότι το κορυφαίο στέλεχός του «κρεμάστηκε» εντελώς άδικα στα μανταλάκια και αθωώθηκε πανηγυρικά.

Αλλά, κατά ένα περίεργο λόγο, υπήρξε «σιγή ιχθύος» από την Χαριλάου Τρικούπη. Κανείς, μέχρι στιγμής δεν έχει ασχοληθεί ουσιαστικά με το θέμα.

Εμείς ευχόμαστε να μην τριτώσει το κακό…

 

Ο Στρατηγός Φλώρος απαντά στα ίσια στο καθεστώς Ερντογάν

 

Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος είναι γνωστό πως δεν αφήνει να «πέσει τίποτα κάτω».

Τις περισσότερες φορές που οι γείτονες το παρατραβάνε βγαίνει μπροστά και δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις, γεγονός που δεν αρέσει στο Λευκό Παλάτι.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε με την περιβόητη φράση του Ερντογάν ότι «θα έρθουμε ένα βράδυ…».

Ο Στρατηγός το άκουγε επί σειρά ημερών από την Άγκυρα και στο τέλος δεν άντεξε και απάντησε.

Όπως τόνισε, η Ελλάδα επιθυμεί και εργάζεται για την ειρήνη, αλλά «όποιος κάνει το μοιραίο λάθος “να έρθει το βράδυ”, να το ξέρει από πριν ότι θα βρει μπροστά του νέο Μαραθώνα, νέα Σαλαμίνα και νέο 731 (Αλβανία 1940-41), και είμαι βέβαιος ότι τα Ελληνικά Όπλα θα δοξαστούν ακόμα μία φορά, δίνοντας τον αγώνα τον καλό, όπως τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν».

Οι δηλώσεις του αρχηγού έγιναν πρώτο θέμα στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, με τους σχολιαστές και τους καλεσμένους να λένε ότι η Ελλάδα απειλεί την Τουρκία.

Όπως λένε χαρακτηριστικά στελέχη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας της χώρας μας, ο Στρατηγός «ξέρει πολύ καλά τι λέει, διότι έχει την πλήρη εικόνα της πολεμικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα μας. Όποιος κάνει το λάθος να έρθει νύχτα… θα φύγει και νύχτα, εάν είναι τυχερός…».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας