Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΗ Εύα Καϊλή και οι νέες δημοσκοπήσεις «φωτιά» για το ΠΑΣΟΚ

Η Εύα Καϊλή και οι νέες δημοσκοπήσεις «φωτιά» για το ΠΑΣΟΚ

Όπως έχουμε αναφέρει στο GOV NEWS, στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί τις τελευταίες ημέρες μια «περίεργη» ατμόσφαιρα.

Μετά τις αποκαλύψεις για την δράση της Εύας Καϊλή, αρχικά υπήρξε μια «παγωμάρα», που «έπιασε» θερμοκρασίες Αλάσκας.

Όπως μαθαίνουμε, την περασμένη Παρασκευή στην Χαριλάου Τρικούπη, ο ένας κοιτούσε τον άλλο, λες και έπεσε «κεραυνός».

Λίγες ώρες μετά, δόθηκε η πολιτική «γραμμή» που θα ακολουθούσε το κόμμα, η οποία επικεντρώθηκε στην ανάδειξη των σχέσεων που είχε η Εύα με την ΝΔ.

Μάλιστα, δόθηκε εντολή, όλα τα στελέχη που θα βγαίνουν στα Μέσα Ενημέρωσης, να επισημαίνουν με έμφαση ότι ο πρόεδρος Ανδρουλάκης την είχε θέσει στο «περιθώριο» πολύ πριν από το Qatar Gate.

Τώρα, το αν τα όσα λέγονται από τον πρόεδρο Ανδρουλάκη και από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν από τους πολίτες, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, στην Χαριλάου Τρικούπη επικρατεί έντονη ανησυχία για τον αντίκτυπο που θα έχει η υπόθεση της Καϊλή στους πολίτες που κινούνται στον χώρο του κέντρου, αλλά και στη βάση του ΠΑΣΟΚ.

Και αυτό, διότι η Εύα, παρά τα όσα ακούγονται και λέγονται σήμερα από τον Ανδρουλάκη και τους στενούς συνεργάτες του, ήταν ένα λαοπρόβλητο στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής.

Η βάση του ΠΑΣΟΚ την θεωρούσε ένα από τα «δυνατά» χαρτιά του κόμματος και η Καϊλή είχε πολύ καλές σχέσεις με σημαντικούς ανθρώπους του κεντρώου χώρου.

Η Εύα, ήταν μορφωμένη, έξυπνη, αυτοδημιούργητη και πολύ εμφανίσιμη.

«Μια ωραία κοπέλα, που κατάφερε να διακριθεί σε έναν πολύ απαιτητικό και σκληρό χώρο, όπως αυτόν της πολιτικής», όπως είπε χαρακτηριστικά στο GOV NEWS στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που δεν συνηθίζει να «μασά» τα λόγια του.

Τις επιπτώσεις του Qatar Gate αναμένεται να τις δουν στο ΠΑΣΟΚ στις πρώτες δημοσκοπήσεις που ήδη «τρέχουν» από την Δευτέρα.

Πολλοί λένε πως δεν θα επηρεάσει τα ποσοστά του κόμματος η υπόθεση της Εύας, μένει να το δούμε…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας