Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήGovernmentΗ επιτυχημένη επίσκεψη στη Βόρεια Ήπειρο και τα σενάρια για τον Πύρρο...

Η επιτυχημένη επίσκεψη στη Βόρεια Ήπειρο και τα σενάρια για τον Πύρρο Δήμα

Κατά γενική ομολογία, η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Βόρεια Ήπειρο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι ομογενείς μας, με έκδηλη την συγκίνηση, υποδέχθηκαν μαζικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν σημειώθηκε το παραμικρό που θα μπορούσε να αμαυρώσει την περιοδεία του πρωθυπουργού.

Μάλιστα, ως πολύ σημαντικό σχολιάζεται το γεγονός πως σε ένα από τα μειονοτικά χωριά υποδέχθηκε τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο Αλβανός ομόλογός του Έντι Ράμα.

Η ένθερμη υποδοχή του πρωθυπουργού, όπως επισημαίνουν πολιτικοί κύκλοι, καταδεικνύει για ακόμη μια φορά, την μεγάλη αποδοχή που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους Έλληνες πολίτες, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, γεγονός που καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, καθώς προηγείται του Αλέξη Τσίπρα, από 8 έως και 16 ποσοστιαίες μονάδες.

Μην ξεχνάμε ότι οι ομογενείς μας της Βορείου Ηπείρου ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές.

Ένα άλλο θέμα που κυριαρχεί στα πολιτικά «πηγαδάκια» είναι η παρουσία του Πύρρου Δήμα δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καταρχάς, στελέχη της κυβέρνησης, δεν επιβεβαιώνουν ότι ο Πύρρος θα ενταχθεί στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια στις επικείμενες εκλογές.

«Ο Πύρρος Δήμας είναι υπερκομματικός, δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα όλων των Ελλήνων», λένε χαρακτηριστικά στελέχη της ΝΔ.

Πάντως, η συζήτηση για ένταξή του στην ΝΔ έχει «ανάψει» για τα καλά, γεγονός που δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι, τόσο στην Χαριλάου Τρικούπη – ο Πύρρος ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – όσο και στην Κουμουνδούρου.

Και η αλήθεια είναι ότι όλα τα κόμματα θα ήθελαν στις τάξεις τους μια προσωπικότητα, όπως του τρεις φορές χρυσού Ολυμπιονίκη.

Όπως μαθαίνουμε, μετά τις γιορτές θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας