Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήGovernmentΗ Πάολα, ο Πλεύρης, ο Θεοδωρικάκος, τα τσιγάρα τα ποτά και τα...

Η Πάολα, ο Πλεύρης, ο Θεοδωρικάκος, τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια

Άναψε ένα τσιγάρο η Πάολα πάνω στην πίστα και έγινε και πάλι ο κακός χαμός.

Άμεσα ενημερώθηκε ο υπουργός Υγείας ο οποίος είπε ότι θα επιβληθούν τα ανάλογα πρόστιμα.

Μάλιστα «καυτηρίασε» το γεγονός, υπογραμμίζοντας ότι είναι ανεπίτρεπτο καλλιτέχνες να δίνουν το κακό παράδειγμα και να καπνίζουν πάνω στην πίστα, βγάζοντας φωτογραφίες και βίντεο.

Έχουμε επισημάνει στο GOV NEWS και στη στήλη Government, ότι επιβάλλεται να εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικό νόμος, καθώς αφορά στην υγεία των πολιτών.

Από εκεί και πέρα, όμως, οι συνεχείς παρεμβάσεις του Πλεύρη έχουν δώσει λαβή για κριτική και χιουμοριστικά σχόλια, καθώς δεν είναι δουλειά του υπουργού να «κυνηγά» προσωπικά τους καπνιστές και να επιβάλλει πρόστιμα.

Κάποιοι μάλιστα θυμήθηκαν τον Παπαθεμελή με την απαγόρευση του ωραρίου στα καταστήματα.

Όπως επισημαίνουν κυβερνητικοί κύκλοι, ο όλος θόρυβος γύρω από τις κινήσεις του υπουργού Υγείας δεν είναι και ότι το καλύτερο λίγο πριν στηθούν οι κάλπες των εκλογών.

Επίσης, η «κινητικότητα» κατά των καπνιστών από τον Θάνο Πλεύρη έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, καθώς εμφανίζεται να μην κάνει αποτελεσματικά την δουλειά του αναφορικά με τους ελέγχους σε νυχτερινά κέντρα.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε ο Τάκης Θεοδωρικάκος έχει εκφράσει παράπονα σε στελέχη της κυβέρνησης, καθώς θεωρεί πως οι κινήσεις του Πλεύρη τον εκθέτουν.

Να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια των εορτών εντατικοποιήθηκαν οι έλεγχοι της αστυνομίας σε μπαρ, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα, γεγονός που έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια από θαμώνες και καταστηματάρχες, καθώς τα πρόστιμα «έπεσαν βροχή».

Την ίδια ώρα τα δημόσια νοσοκομεία «πιέζονται» λόγω αύξησης των κρουσμάτων της απλής γρίπης, αλλά και του κορονοϊού γεγονός που δημιουργεί αφόρητη κατάσταση για ασθενείς, ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Όπως καταγγέλλουν εκπρόσωποι εργαζομένων σε δημόσια νοσοκομεία της Αττικής, εάν δεν ληφθούν μέτρα το επόμενο χρονικό διάστημα τα νοσοκομεία δεν θα μπορούν να εξυπηρετούν όλους τους ασθενείς, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν ζωές.

Καλή η εγρήγορση για Πάολα και Μπισμπίκη, αλλά με τα νοσοκομεία τι θα γίνει ρε παιδιά;

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας