Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΤα κόμματα που βλέπουν… δίχτυα, η «καυτή» απάντηση της Άννας Μισέλ και...

Τα κόμματα που βλέπουν… δίχτυα, η «καυτή» απάντηση της Άννας Μισέλ και η «μοναξιά» του Κύρτσου

Μπορεί οι κάλπες τελικά να στηθούν προς το τέλος της τετραετίας, αλλά τα κομματικά επιτελεία βρίσκονται σε εγρήγορση προκειμένου να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους με τους καλύτερους δυνατούς «παίκτες». 

Και την λέξη «παίκτες» δεν την χρησιμοποιήσαμε τυχαία, καθώς όπως μαθαίνει η στήλη, αρκετοί δημοφιλείς ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο «στόχαστρο» των κομμάτων της «κορυφής». 

Η ΝΔ, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ με το νέο ΠΑΣΟΚ, σίγουρα θα ήθελαν έναν  δημοφιλή «παίχτη» της Εθνικής ομάδας στο «ρόστερ» τους. 

Όπως μαθαίνει η στήλη σε «Μήλον της Έριδος» έχει μετατραπεί ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος έχει δεχθεί προτάσεις για «μεταγραφή» τόσο στο «μπλε» όσο και στο «ροζ» στρατόπεδο. 

Βέβαια, πολλοί Παναθηναϊκοί στην Χαριλάου Τρικούπη θα τον ήθελαν για να παίξει μπάλα στην δική τους ομάδα, που έχει και το χρώμα που αγάπησε ο Γιώργος. 

Να σημειωθεί ότι οι «παναθηναϊκοί»  που αναφέρουμε δεν έχουν καμία σχέση με τον επονομαζόμενο «παναθηναϊκό» που επισκέφθηκε πρόσφατα Μητροπολίτη και υπέβαλε τα σέβη του…

Αναφορικά με τον Καραγκούνη, όπως μας έλεγαν στελέχη της ΝΔ που ασχολούνται με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων έχει ήδη γίνει «κρούση». 

Ο Γιώργος όμως δεν τους έχει ακόμη απαντήσει οριστικά. Στην αρχή ήταν αρνητικός, αλλά μετά το στενό «μαρκάρισμα» που του έγινε από τα «γαλάζια» στελέχη φαίνεται να το σκέπτεται. 

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές τόνισαν στην στήλη, ότι ο Κυριάκος αν και δηλωμένος Ολυμπιακός πολύ θα ήθελε να τον ντύσει στα «μπλε».

Την ίδια ώρα όμως όπως λένε στην Κουμουνδούρου «ο Γιώργος είναι αριστερών πεποιθήσεων» και ο Αλέξης ως γνήσιος Παναθηναϊκός θα τον ήθελε στην δική του ομάδα.  

Το πιθανότερο, πάντως, είναι ο Γιώργος να μην «ανακατευτεί» με τα πολιτικά, καθώς και στο παρελθόν είχε αρνηθεί ανάλογες προτάσεις.  

Την ίδια ώρα «φουντώνουν» οι φήμες για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος διαγράφηκε για ένα χρόνο από την ομάδα της ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο, εντάχθηκε ξανά στο κόμμα, ανέλαβε τα ηνία της ΕΠΟ και παραιτήθηκε. 

Αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι ο Θοδωρής θέλει να «αποχωρήσει» από την πολιτική. Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο. 

Επίσης, πολύς λόγος έχει γίνει για τον Βασίλη Τσιάρτα που συχνά πυκνά προκαλεί με τα «καυστικά» σχόλια που κάνει. 

Στην ΝΔ τον θεωρούν πολύ «ακραίο» για την πολιτική που ακολουθεί το κόμμα και πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει προσέγγιση από το νέο κόμμα του Μπογδάνου. Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο. 

Η «καυτή» απάντηση της Άννας Μισέλ στους… ζηλιάρηδες

Τόσα προβλήματα έχει ο τόπος το κόκκινο φουστάνι της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο τους πείραξε. 

Μάλλον δεν έχουν με τι να ασχοληθούν καλοκαιριάτικα και «έπιασαν» τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των πολιτικών. 

Και να σημειωθεί ότι η Ευρωβουλευτής της ΝΔ είναι σεμνός άνθρωπος. 

Όσοι την γνωρίζουν μόνο καλά λόγια έχουν να πουν και τίποτε περισσότερο. Ούτε προκαλεί, ούτε είναι αλαζόνας. 

Απλά είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα και μάλλον προκαλεί τον φθόνο και την ζήλια, κάποιων κυριών που πλέον παίρνουν απαρατήρητες.   

Πάντως και η ίδια δεν δίνει καμία σημασία στα σχόλια που ακούστηκαν για την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Προεδρικό Μέγαρο, απλά τους απαντά με το πασίγνωστο τραγούδι «βάλε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά…». 

  Η «μοναξιά» του Κύρτσου…

Το να βιώνεις «μοναξιά» στην πολιτική δεν είναι και ότι το καλύτερο. 

Αυτό συμβαίνει στον Γιώργο Κύρτσο ο οποίος με άστοχη κριτική προς την κυβέρνηση και προσωπικά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσπαθεί να ρίξει πάνω του έστω και για λίγο τα φώτα της δημοσιότητας. 

Σε τακτά χρονικά διαστήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στον πρωθυπουργό και επικροτείται από Μέσα Ενημέρωσης που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Αυτό, που λέγεται έντονα στην πολιτική «πιάτσα» είναι ότι ο Κύρτσος προσπαθεί να βρει νέα πολιτική «στέγη» καθώς ο Κυριάκος του έχει κλείσει οριστικά την πόρτα της «γαλάζιας» παράταξης. 

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι γνωρίζοντες ο Κύρτσος έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα του Αλέξη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ούτε «ναι», ούτε «όχι», άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί στο μέλλον με τον ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή. Αυτό εξάλλου τον «βολεύει» καθώς ο Γιώργος εξακολουθεί και γράφει διάφορα κατά της κυβέρνησης. 

Το σίγουρο είναι όμως ότι ο Αλέξης θα βρει ισχυρή αντίσταση εάν πει το «ναι» καθώς κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου, αλλά και όλοι οι στενοί του συνεργάτες δεν θέλουν με τίποτα να ακούσουν για συνεργασία με τον Γιώργο. 

«Μια φορά συνεργαστήκαμε αναγκάστηκα με ακραίους και το πληρώσαμε πολύ ακριβά, το ίδιο λάθος δεν θα γίνει δεύτερη φορά και μάλιστα χωρίς να υπάρχει πίεση», είπε στην στήλη μας στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Επομένως, ο δρόμος της «μοναξιάς» αναμένεται να έχει συνέχεια για τον διαγραφέντα ευρωβουλευτή. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας