Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήGovernmentΟ Ραγκούσης, η «ρεβάνς» Πολάκη, η βίλα και η μεγάλη αναστάτωση στην...

Ο Ραγκούσης, η «ρεβάνς» Πολάκη, η βίλα και η μεγάλη αναστάτωση στην Κουμουνδούρου

Την ουσία της υπόθεσης με τη βίλα (διότι πρόκειται για βίλα και όχι για δύο τρία σπιτάκια που έλεγε ο Γιάννης Ραγκούσης) θα την κρίνουν τα αρμόδια όργανα της πολιτείας και ο ελληνικός λαός, που βλέπει φωτογραφίες και διαβάζει για την υπόθεση.

Εμείς στη στήλη μας θα επικεντρωθούμε στα εσωκομματικά «απόνερα» που δημιούργησε η υπόθεση με τη βίλα Ραγκούση.

Όπως μαθαίνει από καλές πηγές η στήλη μας, έχει δημιουργηθεί μείζον θέμα στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τις αποκαλύψεις με τη βίλα.

Και αυτό διότι, στελέχη της Κουμουνδούρου ζητούν από τον πρόεδρο Αλέξη να μην «καλύψει»τον Ραγκούση και να τον «βγάλει» από Τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς με τα όσα διαδραματίζονται αμαυρώνεται η εικόνα του κόμματος, λίγο πριν από τις εκλογές.

«Δεν είναι δυνατό σε περίοδο κρίσης και την ώρα που οι περισσότεροι πολίτες πληρώνουν με μεγάλη δυσκολία τις υποχρεώσεις τους κάθε μήνα, να βλέπουν και ακούνε για βίλες στην Πάρο», είπε στη στήλη μας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα από τα στελέχη που χαμογελά πονηρά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι ο Παύλος Πολάκης.

Όπως λένε εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σφακιανός πολιτικός δεν έχει ξεχάσει την αρνητική στάση που είχε κρατήσει απέναντί του ο Ραγκούσης, όταν βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα».

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Γιάννης Ραγκούσης άσκησε δριμεία κριτική στον Πολάκη για την επίθεση που εξαπέλυσε σε δημοσιογράφους και μάλιστα, είχε ζητήσει, εμμέσως πλην σαφώς, την διαγραφή του Κρητικού πολιτικού.

Εκείνη την χρονική περίοδο ο Τσίπρας σκεπτόταν την διαγραφή του Πολάκη, τον οποίο «καθαίρεσε» από Τομεάρχη Διαφάνειας του κόμματος και στη θέση του έβαλε τον Γιάννη Ραγκούση.

Τώρα, ήρθε η σειρά του Πολάκη να χαμογελάσει και όπως λέει και ο λαός μας «γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος!».

Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται ο πρόεδρος Αλέξης να ζητήσει από τον Ραγκούση να τον διευκολύνει και να παραιτηθεί από επικεφαλής της Επιτροπής Διαφάνειας του κόμματος.

Λέτε να τον διαδεχθεί ο Παύλος Πολάκης; 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας