Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ Πολάκης, ο κίνδυνος να μείνει εκτός Βουλής και η «επιστράτευση» Τσίπρα

Ο Πολάκης, ο κίνδυνος να μείνει εκτός Βουλής και η «επιστράτευση» Τσίπρα

Μια από τις δυσκολότερες πολιτικές περιόδους της ζωής του περνά ο Παύλος Πολάκης, καθώς είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να μην εκλεγεί βουλευτής. Μάλιστα, για να αποφευχθεί η απώλεια της έδρας στα Χανιά, ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποίησε εσπευσμένα επίσκεψη στην ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Που να πρωτοπάει και που να πρωτοκοιτάξει πλέον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τα προβλήματα για το κόμμα του ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε ολόκληρη τη χώρα και κυριολεκτικά έχει «πελαγώσει».

Ο μεγάλος κίνδυνος για την Κουμουνδούρου είναι το κόμμα να «πέσει» κάτω από το 20%, διότι σε αυτή την περίπτωση θα απολέσει πολλές έδρες σε σημαντικές εκλογικές περιφέρειες.

Στη στήλη μας έχουμε αναφέρει ότι το ΠΑΣΟΚ κερδίζει σημαντικό έδαφος στη Κρήτη, σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ και η ΝΔ αναμένεται να αυξήσει περαιτέρω, τα ήδη πολύ ενισχυμένα ποσοστά που έλαβε στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση.

Στο Ρέθυμνο, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το ΠΑΣΟΚ πήρε «κεφάλι», έστω και οριακά, από το ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που ανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα να κατέβει υποψήφιος στο νομό Ρεθύμνης, μήπως και σώσει την κατάσταση.

Πράγμα δύσκολο, καθώς, όπως μαθαίνει η στήλη μας, οι Ρεθεμνιώτες αναμένεται να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τον Μανόλη Χνάρη.

Η ίδια κατάσταση φαίνεται να υφίσταται πλέον και στα Χανιά, καθώς υπάρχει κίνδυνος ο ΣΥΡΙΖΑ να χάσει την μια και μοναδική έδρα που πήρε με τον Παύλο Πολάκη και να την πάρει και αυτή η ΝΔ.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί εσπευσμένα τα Χανιά και να συναντήσει γνωστούς και φίλους, προκειμένου να αποτρέψει την απώλεια της έδρας.

Όπως μαθαίνει όμως η στήλη μας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έφυγε και πολύ ενθουσιασμένος από την ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας Μητσοτάκη.

Ενός κακού μύρια έπονται…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Σωτήρης Μπότσαρης
Σωτήρης Μπότσαρης
Ο Σωτήρης Μπότσαρης είναι πολιτικός συντάκτης, επί σειρά ετών αρχισυντάκτης σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Κεντρικός παρουσιαστής σε ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων.