Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήGovernmentΚαμία συνεργασία με Βελόπουλο, το «όνειρο» του Μουντιάλ στην Ελλάδα και το...

Καμία συνεργασία με Βελόπουλο, το «όνειρο» του Μουντιάλ στην Ελλάδα και το «μπαϊράκι» της Καϊλή

Καμία συνεργασία με Βελόπουλο επισημαίνουν στελέχη της ΝΔ

Τέλος στα σενάρια συνεργασίας της ΝΔ με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου βάζει το Μέγαρο Μαξίμου.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα και δηλώσεις από στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης, που τόνιζαν ότι είναι «ανοικτό» το ενδεχόμενο συνεργασίας της κυβερνώσας παράταξης με το κόμμα του Βελόπουλου.

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα, επικαλούμενα αποκλειστικές πληροφορίες, σημείωναν ότι στην ΝΔ σκέπτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Βελόπουλο, μετά την αποκάλυψη της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη και το «κάψιμο» πιθανής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Στα εν λόγω σενάρια έβαλαν τέλος τα τελευταία 24ωρα με αλλεπάλληλες δηλώσεις τους κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, ενώ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε πρόσφατες συνεντεύξεις του απέκλεισε την συνεργασία με την Ελληνική Λύση.

Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκαν και οι δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου». 

Όπως επισημαίνουν κυβερνητικά στελέχη στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές και όχι ανούσιες συνεργασίες προκειμένου να αποκτήσει μια «εύθραυστη» πλειοψηφία.

Το «όνειρο» του Μουντιάλ στην Ελλάδα

Ένα παιδικό όνειρο για εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους στη χώρα μας τείνει να γίνει πραγματικότητα.

Όπως έγινε γνωστό η Ελλάδα, μαζί με την Αίγυπτο και την Σαουδική Αραβία ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το Μουντιάλ του 2030. 

Η αλήθεια είναι ότι όταν κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία οι περισσότεροι χαμογελούσαν πονηρά, θεωρώντας πως πρόκειται για «fake news».

Όταν όμως έγινε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε τριμερής συνάντηση Ελλάδας, Αιγύπτου και Σαουδικής Αραβίας για να καθοριστεί μια κοινή πορεία για την  διεκδίκηση του Μουντιάλ τα πονηρά χαμόγελα «κόπηκαν» άμεσα.

Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας της Αιγύπτου, Ασράφ Σόμπχι, εξέφρασε την πρόθεση να κατασκευαστεί ένα μεγάλο γήπεδο στο Ελ Αλαμέιν, προκειμένου να προστεθεί στα στάδια της χώρας που είναι ικανά να «φιλοξενήσουν» αγώνες της διοργάνωσης, ενώ θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της συνάντησης στην αιγυπτιακή κυβέρνηση.

Λέτε να δούμε Μουντιάλ στην Ελλάδα στο τέλος της δεκαετίας;

Απίστευτο και όμως αληθινό…

Το «μπαϊράκι» της Καϊλή, προκάλεσε «αναταράξεις» στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  

Ιδιαίτερα αρνητικές εντυπώσεις και δυσμενή σχόλια στην Χαριλάου Τρικούπη προκάλεσε το «αντάρτικο» της Εύας Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αφορμή υπήρξε η στάση της Καϊλή στην ψηφοφορία για τη θέση του νέου γενικού γραμματέα του Ευρωκοινοβουλίου.

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, μαζί με την Ιταλίδα συνάδελφό της ψήφισαν τον προερχόμενο από τον ευρωπαϊκό νότο, Ιταλό Alessandro Chiocchetti, που ανήκει στο EPP, το κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Επρόκειτο για μια κίνηση που ήρθε σε αντίθεση με την θέση του προεδρείου της ευρωομάδας των σοσιαλιστών, η οποία είχε λάβει ξεκάθαρη απόφαση να μην υπερψηφίσει κανέναν από τους υποψηφίους για να μην νομιμοποιήσουν την διαδικασία.

Η κίνηση της Εύας προκάλεσε την αντίδραση κορυφαίων στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη, τα οποία δεν έκρυβαν την δυσαρέσκειά τους για την Ευρωβουλευτή του Κινήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης και ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την στάση της Καϊλή και αναμένεται να το δείξει έμπρακτα το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Όλοι κρινόμαστε…», επεσήμανε πρόσφατα ο Νίκος Ανδρουλάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αφήνοντας «ανοικτό» το ενδεχόμενο να υπάρξει αυστηρή σύσταση στην Ευρωβουλευτή.

Να σημειωθεί, ότι όπως λένε οι «κακές γλώσσες» στην Χαριλάου Τρικούπη πολλά στελέχη ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της Εύας, προκειμένου τα στελέχη όσο ψηλά και εάν βρίσκονται, να πειθαρχούν στην γραμμή, που χαράσσει ο πρόεδρος του Κινήματος.

Να σημειωθεί, ότι από την πλευρά της η Καϊλή επισημαίνει ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αντιπαράθεσης με τον Πρόεδρο Ανδρουλάκη, υπογραμμίζοντας ότι τα όσα ακούγονται και γράφονται περί «κόντρας» ανάμεσά τους κινούνται στην σφαίρα της φαντασίας.

Ο χρόνος θα δείξει…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας