Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΜουρμούρα στη Νέα Αριστερά…

Μουρμούρα στη Νέα Αριστερά…

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Αλέξη Τσίπρα επέστρεψε στην ενεργό πολιτική με μία θέση υποψηφίου για την Ευρωβουλή και έχοντας και τη θέση του υπεύθυνου για τον πολιτικό σχεδιασμό

Κάτι οι χαμηλές πτήσεις στις δημοσκοπήσεις, κάτι η στασιμότητα στην προσέλκυση στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ, το κλίμα έχει χαλάσει στο νέο σχήμα που προέκυψε από τη φυγή της ομάδας των Ευκλείδη Τσακαλώτου και Έφης Αχτσιόγλου από την Κουμουνδούρου.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, στο στόχαστρο -ιδίως εκείνων από την Ομπρέλα που έχουν μείνει χωρίς θέση στη Βουλή ή ρόλο- βρίσκεται τελευταία ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Αλέξη Τσίπρα επέστρεψε στην ενεργό πολιτική με μία θέση υποψηφίου για την Ευρωβουλή και έχοντας και τη θέση του υπεύθυνου για τον πολιτικό σχεδιασμό. Αλλά ως τώρα, δεν κινείται φύλλο.

Στα, δε, τελευταία ονόματα υποψηφίων ευρωβουλευτών ήταν αυτά των πρώην υπουργών Νίκου Φίλη και Γιώργου Σταθάκη. Είχε γίνει συζήτηση μεταξύ Πάνου Σκουρλέτη, Νίκου Βούτση και άλλων για το ποιοι από την παλαιά φρουρά θα κατέβουν υποψήφιοι και αποφασίστηκε να μπουν μπροστά οι προαναφερόμενοι.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας