Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 1Kύπελλο Ελλάδας: «Βόλτα» του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα

Kύπελλο Ελλάδας: «Βόλτα» του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα

Με τρεις αναμετρήσεις «άνοιξε η αυλαία» σήμερα (14/12) για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ έκανε… βόλτα στην Καλαμάτα «πήρε το εισιτήριο» και περιμένει να το τσεκάρει με τη λήξη του επαναληπτικού αγώνα στην Τούμπα. Αντίθετα, Απόλλωνας Παραλιμνίου-ΑΟ Αγίου Νικολάου και Λαμία-Καλλιθέα άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» για την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας ο ΠΑΟΚ επικράτησε της «Μαύρης Θύελλας» με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Ολιβέιρα από την άσπρη βούλα (26΄) και Τόμας (78΄).

Στο «Αθανάσιος Διάκος» η Καλλιθέα αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι» για τη Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι στη Φθιώτιδα προηγήθηκαν με τον Λουκίνα στο 80′ αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μπεχαράνο στο 87′. Έτσι, το «εισιτήριο» για τους «8» θ’ αποκτήσει κάτοχο με την ολοκλήρωση του αγώνα στο «Ελ Πάσο».

Στην αναμέτρηση με την οποία έγινε το… «εναρκτήριο λάκτισμα» του σημερινού προγράμματος, Απόλλωνας Παραλιμνίου και ΑΟ Αγίου Νικολάου αναδείχθηκαν ισάπολοι με 2-2. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Γκέκας (11′, 62′ πεν.) και για τους φιλοξενούμενους οι Μηνάς (17′), Σέχου (76′). Η πρόκριση στα ημιτελικά, λοιπόν, θα κριθεί στην Κρήτη.

Αύριο (15/12) θα ριχτεί στη «μάχη» το πάλαι ποτέ ΠΟΚ. «Σηκώνει την αυλαία» ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τον Βόλο (17:30). Τη… σκυτάλη παίρνει ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30). Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στις 21:30 με την ΑΕΚ να μεταβαίνει μερικά στενά μακριά από το… σπίτι της για ν’ αντιμετωπίσει την Κηφισιά στο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας