Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΤο πιο ισχυρό Apple MacBook Pro με έκπτωση στο kooqie.com

Το πιο ισχυρό Apple MacBook Pro με έκπτωση στο kooqie.com

Έφτασε το πιο ισχυρό MacBook Pro που κυκλοφόρησε ποτέ. Με το απίστευτο γρήγορο chip Μ1 Pro και M1 Pro Max—το πρώτο Apple silicon σχεδιασμένο για επαγγελματίες—σου προσφέρει πρωτοποριακές επιδόσεις και εκπληκτική διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας. Επιπλέον, διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη Liquid Retina XDR, την καλύτερη κάμερα και τον καλύτερο ήχο που είχε ποτέ ένα Mac notebook, καθώς και όλες τις θύρες που θα μπορούσες να χρειαστείς. Αυτό το MacBook Pro είναι το πρώτο notebook στο είδος του. Και είναι πανίσχυρο.

Pro στο Max του.

Το M1 Pro και το M1 Max απογειώνουν την εκπληκτική αρχιτεκτονική του M1 και, για πρώτη φορά, ενσωματώνουν μια αρχιτεκτονική συστήματος σε chip (SoC) σε ένα επαγγελματικό notebook. Και τα δύο διαθέτουν περισσότερους πυρήνες CPU και GPU, καθώς και πιο ενοποιημένη μνήμη από το Μ1. Σε συνδυασμό με τον ισχυρό μηχανισμό Neural Engine για ιδιαίτερα δυνατές επιδόσεις μηχανικής εκμάθησης, και αναβαθμισμένα Media Engine με υποστή­ριξη ProRes, τα M1 Pro και M1 Max προσφέρουν στους επαγγελματίες δυνατότητες που πριν δεν ήταν διαθέσιμες.

Επίλεξε μέγεθος. Επίλεξε chip. Και σκίσε.

Το νέο MacBook Pro είναι διαθέσιμο σε μοντέλα των 14 και 16 ιντσών. Και τα δύο έχουν δυνατότητα διαμόρφωσης με chip M1 Pro ή M1 Max και προσφέρουν απαράμιλλα επίπεδα επαγγελματικής απόδοσης. Έτσι, μπορείς να διαχειριστείς εκατομμύρια πολυγώνων στο Cinema 4D, να επεξεργαστείς έως και επτά ροές βίντεο 8K ProRes σε Final Cut Pro, ή να κάνεις διαβάθμιση χρώματος σε βίντεο 8K 4444 ProRes, και όλα αυτά χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

 

Από το πρωί. Έως το άλλο πρωί.

Εκπληκτικές επιδόσεις με διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας που αλλάζει τα δεδομένα. Αυτή είναι η μαγεία του Apple Silicon. Μία μόνο φόρτιση προσφέρει τη δυνατότητα σύνταξης τέσσερις φορές περισσότερου κώδικα σε Xcode ή επεξεργασίας εικόνων για δύο φορές περισσότερο χρόνο στο Lightroom Classic. Και αντίθετα με άλλα notebooks, το MacBook Pro έχει την ίδια εκπληκτική απόδοση, είτε είναι στην πρίζα είτε όχι.

Γρήγορο…και απέραντο.

Απόλαυσε απίστευτες ταχύτητες ανάγνωσης 7,4 GB/s από τον έως 8 TB SSD. Έως και διπλάσια ταχύτητα από την προηγούμενη γενιά. Για να ανοίγεις αμέσως βίντεο 8K ή να αποθηκεύεις εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες RAW στη στιγμή.

Τα μάτια σου θα απολαύσουν XDR.

Οθόνη Liquid Retina XDR. Η καλύτερη οθόνη που υπήρξε ποτέ σε ένα notebook διαθέτει εξαιρετικά υψηλό δυναμικό εύρος και λόγο αντίθεσης ένα εκατομμύριο προς ένα. Το περιεχόμενο HDR ζωντανεύει σε φωτογραφίες, βίντεο και παιχνίδια, με εκλεπτυσμένα εντυπωσιακά φωτεινά σημεία, απίστευτη λεπτομέρεια στις σκιές και ζωηρά, ρεαλιστικά χρώματα. Κάθε οθόνη έχει εργοστασιακή βαθμονόμηση και διαθέτει επαγγελματικές λειτουργίες αναφοράς για βαθμονόμηση χρώματος HDR, φωτογραφία, σχεδίαση και εκτύπωση. ProMotion. Το ProMotion έρχεται για πρώτη φορά σε Mac, και προσφέρει απίστευτα υψηλή απόκριση και ευκολία σε ό,τι κάνεις, από απλή κύλιση σε μια σελίδα web μέχρι και το gaming, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ενέργειας. Με ρυθμούς ανανέωσης έως και 120 Hz, η προσαρμόσιμη τεχνολογία αυτόματα τροποποιείται ώστε να ταιριάζει στην κίνηση του περιεχομένου. Οι δημιουργοί βίντεο που χρησιμοποιούν ProMotion μπορούν επίσης να επιλέξουν σταθερό ρυθμό ανανέωσης που αντιστοιχεί ακριβώς με το υλικό τους.

 

Η κάμερα έχει ανάλυση HD 1080p.

Τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να παραμένουμε σε σύνδεση. Αυτός είναι ο λόγος που η κάμερα του MacBook Pro έχει διπλάσια ανάλυση στα 1080p και φακό με μεγαλύτερο διάφραγμα που επιτρέπει την είσοδο περισσότερου φωτός. Σε συνδυασμό με τον μεγαλύτερο αισθητήρα εικόνας που έχει περισσότερα ενεργά pixels, η κάμερα έχει δύο φορές καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φως.

 

Από θύρες, άλλο τίποτα.

Συσκευή ανάγνωσης καρτών SDXC, για μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο. Έξοδος HDMI για σύνδεση με τηλεοράσεις ή οθόνες. Υποδοχή ακουστικών 3,5 mm που ανιχνεύει και προσαρμόζεται αυτόματα σε ακουστικά υψηλής εμπέδησης. Σύνδεση σε υψηλής ταχύτητας περιφερειακά ή οθόνες με τρεις θύρες Thunderbolt 4. Και γρήγορη φόρτιση με γρήγορη θύρα MagSafe 3.

Η δύναμη pro συναντά ένα πληκτρο­λόγιο pro.

Για πρώτη φορά, το Magic Keyboard αποκτά σειρά πλήκτρων λειτουργιών πλήρους ύψους στο MacBook Pro, με την αίσθηση μηχανικών πλήκτρων που αγαπάνε οι επαγγελματίες. Περιλαμβάνει συντομεύσεις πληκτρολογίου για Spotlight, Υπαγόρευση, και Μην Ενοχλείτε. Και το Touch ID έχει νέο, ανάγλυφο δακτύλιο που καθοδηγεί τα δάκτυλα, για γρήγορο, εύκολο και ασφαλές ξεκλείδωμα του Mac.

 

macOS Monterey και Apple Silicon. Ομορφιά με τερατώδη δύναμη.

Χρησιμοποίησε ένα μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι ή trackpad για να εργάζεσαι εναλλάξ σε Mac και iPad με το Χειριστήριο Γενικής Χρήσης. Αυτοματοποίησε περίπλοκες εργασίες με συντομεύσεις. Κάνε κοινή χρήση της οθόνης, κοινή παρακολούθηση ή συνεργάσου με το FaceTime. Και περιηγήσου με το καλύτερο έως τώρα Safari. Όταν είναι η ώρα να συγκεντρωθείς, η λειτουργία Συγκέντρωση σού επιτρέπει να ελέγξεις ποια άτομα και apps μπορούν να επικοινωνούν μαζί σου.

 

Επαγγελματικά apps. Απογειώνονται με το M1 Pro και το M1 Max.

Πάνω από 10.000 apps και προσθήκες έχουν ήδη βελτιστοποιηθεί για Apple Silicon. Και το Rosetta 2 μεταφράζει apps που έχουν σχεδιαστεί για επεξεργαστές Intel, για να τα χρησιμοποιείς με το νέο σου MacBook Pro.

 

ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ APPLE MACBOOK PRO ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΟ KOOQIE.COM

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας