Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΣυνεταιριστική Ασφαλιστική: Από σήμερα (29/7) άρχισε η αποζημίωση των πυρόπληκτων

Συνεταιριστική Ασφαλιστική: Από σήμερα (29/7) άρχισε η αποζημίωση των πυρόπληκτων

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική στο πλαίσιο υποστήριξης των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τις πυρκαγιές σε Βόρεια και Ανατολική Αττική προ ολίγων ημερών, αλλά και σε όσες ακόμη περιοχές δοκιμάστηκαν ή δοκιμάζονται ακόμη, ενεργοποίησε άμεσα τον μηχανισμό καταβολής αποζημίωσης, στηρίζοντας έμπρακτα για άλλη μια φορά τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν στην Εταιρία την περιουσία τους.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική έχει ξεκινήσει ήδη από σήμερα (29/7) την καταβολή των αποζημιώσεων, στους ιδιοκτήτες των ασφαλισμένων κατοικιών που επλήγησαν από την φωτιά, ανακουφίζοντας τους σημαντικά από την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν τις τελευταίες ημέρες. Επιπλέον, θα προχωρήσει και σε περαιτέρω μέτρα στήριξης, μέσω της διευκόλυνσής τους στην πληρωμή των ασφαλίστρων τους.

Ο CEO της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Ζορμπάς, δήλωσε: «Η σκέψη όλων μας είναι στους ανθρώπους που επλήγησαν τόσο άδικα από τις πυρκαγιές. Με την ευχή και την ελπίδα ότι δεν θα βιώσει κανείς ξανά παρόμοιες συνθήκες, υποστηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους ασφαλισμένους μας και θέτουμε τις αποζημιώσεις ως απόλυτη προτεραιότητά μας αυτή την δεδομένη χρονική περίοδο. Σκοπός μας δεν είναι μόνο η καταβολή των αποζημιώσεων αλλά και η ταχύτητα με την οποία μεριμνούμε να τις καταβάλλουμε, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται περαιτέρω οι συμπολίτες μας που έχουν υποστεί τέτοια καταστροφή».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας