Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 4Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Η ΑΕΚ στους «4», με... υπογραφή Μάνταλου

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Η ΑΕΚ στους «4», με… υπογραφή Μάνταλου

Με… υπογραφή Μάνταλου και με δύο νίκες η ΑΕΚ, όπως αναμενόταν, «σφράγισε το εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Μετά το 3-0 στην OPAP Arena, που ουσιαστικά είχε μετατρέψει τον επαναληπτικό σε διαδικαστικού χαρακτήρα αναμέτρηση, η Ένωση νίκησε σήμερα (25/1) τον Πανσερραϊκό στην έδρα του με 3-1. Έτσι, με συνολικό σκορ 6-1 και δύο νίκες είναι στους «4» και περιμένει να μάθει το βράδυ αν αντίπαλός της θα είναι ο Ολυμπιακός ή ο Άρης.

Οι φιλοξενούμενοι, με αρκετές αλλαγές και χωρίς να… κολλήσουν το πόδι στο γκαζι, έφτασαν άνετα στην υλοποίηση του στόχου τους. Κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και από τη στιγμή που «έκατσαν» δεν «σηκώθηκαν από τη θέση του οδηγού». Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το καλύτερο και έδειξαν ότι δεν βρίσκονται τυχαία στην κορυφή της Super League 2.

Το αποτέλεσμα διαμόρφωσαν με τα γκολ τους οι Μάνταλος (21′, 51′) και Μαχαίρας (80′) για την ΑΕΚ, ενώ είχε μειώσει προσωρινά για τον Πανσερραϊκό ο Κατσαντώνης (49′).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κάτσικας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Γιανναράκης, Παντεκίδης, Στάικος (61′ Θυμιάνης), Κολομπίνο (73′ Στίνα), Σοφιανός (81′ Σιόντης), Κατσαντώνης, Μούργος (73′ Μασκανάκης), Σαίντ (61′ Κανίς).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιντιμπέ, Γαλανόπουλος (66′ Φράνσον), Μάνταλος, Φερνάντες (62′ Μαχαίρας), Γκατσίνοβιτς (66′ Αραούχο), Τσούμπερ, Φαν Βέερτ (66′ Κοσίδης).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας