Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 4Αλμέιδα: Ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε, εξαιρετική ομάδα ο ΠΑΟΚ

Αλμέιδα: Ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε, εξαιρετική ομάδα ο ΠΑΟΚ

Την ερχόμενη Κυριακή (19/2, 20:30) η ΑΕΚ θ’ ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη για ν’ αντιμετωπίσει -στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League- τον ΠΑΟΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, χαρακτήρισε εξαιρετική ομάδα τους «ασπρόμαυρους», επισημαίνοντας ότι ο ίδιος, οι συνεργάτες και οι παίκτες του «ξέρουμε καλά ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε». Προσθέτοντας πως ο… συνωστισμός διεκδικητών για την κούπα κάνει καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ΑΕΚ, δήλωσε:

Για την ατμόσφαιρα μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού: «Η ομάδα πλέον έχει σταματήσει να σκέφτεται το προηγούμενο παιχνίδι κι είμαστε πλέον αρκετές ημέρες που δουλεύουμε σε σχέση με το επόμενο ματς που έχουμε μπροστά μας».

Πώς περιμένει το ντέρμπι: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα που έχει καλή λειτουργία, έχει ένα καλό και όμορφο στυλ ποδοσφαίρου, σέβομαι τον αντίπαλο όπως κάνουμε με όλους τους αντιπάλους. Έχουν ένθερμους οπαδούς, έναν εξαιρετικό προπονητή, εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, πολλούς νεαρούς παίκτες, κάτι παρόμοιο διαθέτουμε και εμείς. Αυτό που επιθυμώ να βγει ένα ωραίο θέαμα και ξέρουμε καλά ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε». 

Αν βλέπει διαφορές στον ΠΑΟΚ, συγκριτικά με το πρώτο ματς: «Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Σε σχέση με τα προηγούμενα ματς το σύστημα είναι παρόμοιο αλλά ναι, διατηρούν μια κεντρική ιδέα». 

Για τη μάχη του τίτλου ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες: «Εμένα είναι η πρώτη μου εμπειρία και πραγματικά είναι ένα όμορφο πρωτάθλημα. Το ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που επιδιώκουν έναν κοινό στόχο, κάνει το πρωτάθλημα να βελτιώνεται και μας αρέσει σε όλους να βρισκόμαστε σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Μακάρι κάθε φορά να είναι όλο και περισσότερες οι ομάδες και με αυτόν τον τρόπο θα βελτιωθεί το πρωτάθλημα. Θα υπάρχει καλύτερο θέαμα και ποδοσφαιριστές. Εμείς οι προπονητές θα πιέσουμε τον εαυτό μας παραπάνω, κάνει καλό και στην εθνική Ελλάδος αυτός ο ανταγωνισμός, μακάρι να συνεχίζει να βελτιώνεται με αυτόν τον τρόπο αυτή η κατάσταση».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας