Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚανονικά θα διεξαχθούν Ολίμπια Μιλάνο-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Εφές

Κανονικά θα διεξαχθούν Ολίμπια Μιλάνο-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Εφές

Οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν κανονικά τους Ιταλούς το βράδυ της Παρασκευής (03/03, 21:30), ενώ αναμένεται η απόφαση για το παιχνίδι το “τριφυλλιού” με τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Το δυστύχημα στα Τέμπη δεν άφησε ανεπηρέαστο τον αθλητισμό στην Ελλάδα, με αρκετές αναβολές να γίνονται γνωστές, όμως η αναμέτρηση της Παρασκευής (03/03, 21:30) ανάμεσα στην Ολίμπια Μιλάνο και τον Ολυμπιακό στην Ιταλία, θα διεξαχθεί κανονικά.

Παρά την απέραντη θλίψη που βιώνει η χώρα μας με την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, η αναμέτρηση του “τριφυλλιού” με την τουρκική ομάδα (2/3, 21:00) θα διεξαχθεί κανονικά.

Η Ελλάδα μπορεί να έχει βυθιστεί σε τριήμερο πένθος, λόγω της τραγωδίας που έλαβε χώρα στα Τέμπη, με τη φονική σύγκρουση δύο τρένων, αλλά ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Αναντολού Εφές το βράδυ της Πέμπτης (2/3, 21:00).

Η Euroleague δεν έχει πάρει κάποια απόφαση μέχρι στιγμής, ωστόσο το μοναδικό ενδεχόμενο αναβολής των αναμετρήσεων, έχει να κάνει μόνο με προσωπική απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας